Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Првиот гол на Лампард, вториот гол на Стариџ и голот на Анелка ми оставија посебен впечаток.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Браво бе Стариџу, продолжи вака и ќе те бидне.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сакам вака да победуваме и во ПЛ.Време е да се вратиме во форма...
Најсилниот состав што Карло моментално може да го извади е :

Чех

Босингва Бане Тери Кол

Рамирес Есиен Лампард

Стариџ Дрогба Малуда​

Повредени се Бенајун,Алекс Микел и Жирков.Последните тројца би требало да се вратат што е можно побрзо.
Ако се сите тотално опоравени,имаме и добра клупа...не е којзнај каква али сепак ...
Значи резерви : Голман (било кој),Фереира,Алекс,Жирков,Микел/Рамирес,МекЕкран,Анелка/Стариџ,Калу,Какута...
*добро ќе биде да се донесе некое засилување.
И понекогаш жал ми е за Карло,сепак не е тој крив за се..скромен си е човекот не бара многу...:)Ако влеземе во добра форма сакам да остане .
Во игра сме за ПЛ,ЛШ и ФА куп.Ништо не е завршено.
KTBFFH!

F

fantomX

Гостин
http://www.itv.com/watchitv/
За некоја минута на ITV1 на линков ќе има хајлајтс, само треба да се уклучите на ип адреса: 62.189.102.229 port 8080

--- надополнето ---

It was a very good performance, we needed a very good performance and it was a very good performance... ооо Карло. :kesa:

Првиот гол на Стуриџ е исто многу добар само не се гледа вистински на клипот од Јутуб. На слободниот удар за автоголот претходеше страшен потег за еден дефанзивец од страна на Тери. Фино се на се.

--- надополнето ---

Не знам кога и дали ќе заигра за Челзи, ама прав манекен е сигурно.

A

Auditore

Гостин
http://www.itv.com/watchitv/
За некоја минута на ITV1 на линков ќе има хајлајтс, само треба да се уклучите на ип адреса: 62.189.102.229 port 8080

--- надополнето ---

It was a very good performance, we needed a very good performance and it was a very good performance... ооо Карло. :kesa:

Првиот гол на Стуриџ е исто многу добар само не се гледа вистински на клипот од Јутуб. На слободниот удар за автоголот претходеше страшен потег за еден дефанзивец од страна на Тери. Фино се на се.

--- надополнето ---

Не знам кога и дали ќе заигра за Челзи, ама прав манекен е сигурно.
Имаше нели статии дека бил многу голем талент, сега е пратен на калење некаде, или пак уште е во тој клуб што настапуваше пред да потпише за Челзи со цел да стекне искуство.

F

fantomX

Гостин
Имаше нели статии дека бил многу голем талент, сега е пратен на калење некаде, или пак уште е во тој клуб што настапуваше пред да потпише за Челзи со цел да стекне искуство.
Не е, од први јануари е во Челзи.

A

Auditore

Гостин
Не е, од први јануари е во Челзи.
Како бе од први, па овој уште во лето потпиша за Челзи и мислам дека беше оставен во тој клуб да стекне искуство..
Така знам ја, можно е сега да дошол да попунуе место.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Беше оставен во Сигма...сега наш е :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.953
Поени од реакции
11.792
Ајде ајде, честито победа :icon_mrgr

В

Вори

Гостин
Среќен му пат!Битно Какута потпиша нов договор,МекЕкран е наш ќе потпише и тој,Стариџ,Анхолт и Брума се тука.
Овој нека дава голови во Парма,што да прајме.

Иначе зашто за овој Калаш:)))не пишува ама баш ништо на официјалната?

Kajgana Shop

На врв Bottom