Фан Клуб: Челзи

A

Alexander Nevsky

Гостин
Прва измена ќе биде Калу место Малуда или Стариџ.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Стариџ како ми иде на живци мамата негова,ни центаршут знае да даде ниту пас добар. Нека си оди слободно летово.
Папа кој гол закачи овој Сисе:eek:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Едвај чекам лето и да се продадат ова гомнава Стариџ,Босингва,Малуда.За к/р не ги бива.Многу слабо играме,без иницијатива мислат 0-0 е резултат.
Торес се открива да направи центаршут за Малуда а треба обратно да е.
Ваљда треба да се помириме со 6 место ова сезона.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Едвај чекам лето и да се продадат ова гомнава Стариџ,Босингва,Малуда.За к/р не ги бива.Многу слабо играме,без иницијатива мислат 0-0 е резултат.
Торес се открива да направи центаршут за Малуда а треба обратно да е.
Ваљда треба да се помириме со 6 место ова сезона.
Бертранд го подзаборави. Изгубен у простор ебати, врска да се немало ни од смирување, ни од подавање на топкана ни ништо!
Торес колку - толку у споредба со дрвава е на ниво. Центаршутот беше одличен, ама на Малуда изгледа тетоважата му засмета :tapp:
Навијачине па свиркаат на секој допир на топка од страна на Тери. У реду е, заеба работа и самиот е свесен... Дрвење сеа ќе го свиркаат и ќе ми праи глупи грешки ко пред малку...
За пречката да не отвараме муабет :cenzura:
Ама и судијава не клецка по малце :D
Мање битно... И да ни го дадеше корнерот и аутот ништо немаше да напраат. Ајде, ваљда РДМ ќе им врзе по некој шамар сеа па ќе се опраат...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Стариџ да излезе,а да влезе Дрогба..Исто и Лампард и Мата нека влегуваат побрзо ако планираат нешто од натпреваров..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Абе Бертанд си е океј,ќе го биде. Имаше преска добар трк кога изиграа со Торес.
Ја незнам Стариџ што кур се мисли,толку препотентно игра што само мисли само тој е во тимот. Фати шутни е работава. На лето сакам да си замине од Челзи,или нека му ја смалат платат пошто само за на клупа би го чувал.
Второ нека влезе Калу или Мата.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Ејјј бе како можат да дозволат вака да губат... Ајде веќе нека дадат барем еден гол... Ме разочаруваат, силно верував дека ќе победат...
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:26 ---
Тој Мурињо го отпушти па сега за еден РДМ...
1 год. пред да дојде Абрамович Челзи го направи својот најголем успех во ЛШ со играње во полу-финале. За многу малку можеше да игра и во финале. Дојде Роман и одма сакаше да го отпушти Раниери. Навивачиве штрајкуваа правеа триста чуда ама џабе кога на крај пак газда Роман си реши да го отпушти Раниери.
Така да со него ништо не се знае
--- надополнето: 26 април 2012 во 19:05 ---
The force is strong with this one
Кај е сега дечково да направи едно чудо...2:1 за Челси да биде....

H

HoT IcE

Гостин
Лоша, мизерна партија, особено по таа десна страна кај оперира Босингва.
Али јебига, се чуваат сили за Ливерпул.
За мечов, најреален исход е реми.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Лоша, мизерна партија, особено по таа десна страна кај оперира Босингва.
Али јебига, се чуваат сили за Ливерпул.
За мечов, најреален исход е реми.
Уште имаат шанса за реми... ама некако не ми е верно :/

H

HoT IcE

Гостин
Уште имаат шанса за реми... ама некако не ми е верно :/
Реков јас, најреално ќе биде реми, но и ако Челзи изгуби, за Њукасл ќе биде потполно заслужена победа, одлична одбрана и организација, но пораз би добро дошол, да се спуштат малце од облаците пред финалето, ептен се дигнаа у облаци.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Не ми се верува што се дешава........ :О :О :О :О :/

Kajgana Shop

На врв Bottom