A
Alexander Nevsky
Гостин
Прва измена ќе биде Калу место Малуда или Стариџ.
Бертранд го подзаборави. Изгубен у простор ебати, врска да се немало ни од смирување, ни од подавање на топкана ни ништо!Едвај чекам лето и да се продадат ова гомнава Стариџ,Босингва,Малуда.За к/р не ги бива.Многу слабо играме,без иницијатива мислат 0-0 е резултат.
Торес се открива да направи центаршут за Малуда а треба обратно да е.
Ваљда треба да се помириме со 6 место ова сезона.
Мање битно... И да ни го дадеше корнерот и аутот ништо немаше да напраат. Ајде, ваљда РДМ ќе им врзе по некој шамар сеа па ќе се опраат...Ама и судијава не клецка по малце
Кај е сега дечково да направи едно чудо...2:1 за Челси да биде....Тој Мурињо го отпушти па сега за еден РДМ...
1 год. пред да дојде Абрамович Челзи го направи својот најголем успех во ЛШ со играње во полу-финале. За многу малку можеше да игра и во финале. Дојде Роман и одма сакаше да го отпушти Раниери. Навивачиве штрајкуваа правеа триста чуда ама џабе кога на крај пак газда Роман си реши да го отпушти Раниери.
Така да со него ништо не се знае
--- надополнето: 26 април 2012 во 19:05 ---
The force is strong with this one
Уште имаат шанса за реми... ама некако не ми е верно :/Лоша, мизерна партија, особено по таа десна страна кај оперира Босингва.
Али јебига, се чуваат сили за Ливерпул.
За мечов, најреален исход е реми.
Реков јас, најреално ќе биде реми, но и ако Челзи изгуби, за Њукасл ќе биде потполно заслужена победа, одлична одбрана и организација, но пораз би добро дошол, да се спуштат малце од облаците пред финалето, ептен се дигнаа у облаци.Уште имаат шанса за реми... ама некако не ми е верно :/