Фан Клуб: Челзи

Член од
8 декември 2011
Мислења
152
Поени од реакции
9
торес во првово полувреме е фантастичен, и целиот тим игра супер

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Незнам кај гледа овој Дауд. Два пенала не ни досуди.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Само не знам уште колку грешки треба да направи Даут за да не суди веќе на премиерлигашка утакмица.Невиден праг на толеранција... :confused:
Опа Есиенчо :vozbud:

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Мата премногу слаб, пре-мно-гу! Торес секоја чест, човеков да не играше ќе немавме никаква шанса за победа. Се што направи го направи сам, а башка што на напаѓач му треба топки од средината. Не знам како сакате голови од Торес кога нема кој топка да му даде!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дојде времето кога да пишам дека тешко нас без торес, наместо за торес да игра за средината, торес игра за средината.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сликата за Торес многу лесно се согледува, се виде пред да свирни судијата каква топка копилето Малуда можеше да му даде, си ја задржа топката.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Добро е, мислев дека на крај ќе успеат некако да дадат гол овие.
Не беше лоша играта, ама и не беше онака како што треба. Сандерленд имаа добри шанси во второ полувреме, среќа што не ги искористија.
Торес одлично изигра пак, уште една астистенција ама никако да му тргне со голови. Ни малце среќа да се немало. Ама само нека продолжи да игра вака, ќе дојдат головите. На крај со Рамирес неможеа да се најдат. Така е кога Рамирес треба да му мести топки.
И Есиен добро изигра. Останува да видиме како ќе се покаже и дали ќе може да си ја врати формата на ниво кое е потребно за да игра во Челзи.
Мата и Ромеу не беа нешто многу расположени денес. Требаше Лампард да остане во игра, а Ромеу да излезе, и Стариџ место Меирелеш.
Плус два пенали не беа досудени, и оштетен беше Челзи. Како и да е, битно земавме 3 бода. Тоа е најважно. Од наредна недела ќе се врати Стариџ, на Мата да му се погоди денот и Торес да има малце среќа, ќе газат тројцата напред.
Во одбрана ќе се врати Иванович, а тука е и Кејхил сега па би требало да се подобрат позади.
Се надевам дека сепак ќе пробаат да донесат плеј.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Брат ми е ватрен фан на Челзи, па баш и со него продискутирав. Торес одигра одлично, како само не влезе тој волејот.. единствен играч, кој мене ме влече воопшто и да го гледам Челзи и да видам како голови дава.

Како и да е, единствена работа што збеснав, иако никогаш и не сум „ве сакал“ е тоа што Боаш го извади Лампард, а го внесе Есиен. Во ред е со Есиен, ама незнам кој му е проблемот со оставањето на Ромеу и Меирелеш кој ништо посебно не покажаа додека играше Лампард, а пак од друга страна, Рамирес како десно крило, имајќи го цели 90 минути Стариџ на клупа.

И, да.. колку што мислев дека Луиз е и те како добра инвестиција, сега и уште поубеден сум дека и те како уште подобра одлука е донесувањето на Кејхил, иако сметав дека не е потребен воопшто. Се надевам, не ви смета мислење надвор од плавиот табор. Поздрав :)

В

Вори

Гостин
Незадоволен сум од утакмицава.Поради неколку причини.Просечни бевме повторно денеска,недоволно моќни и конкретни.Иако имавме преку 20 шутови кон гол.
Не беа баш течни акциите,како да немаа сила,све беше некако млако.
Иако победивме,не е ова тоа што се бара.

Боас некако во второ полувреме,срамежливо почна да се брани.И тоа не е првпат сезонава да се изглупира.Неколку пати направи такви потези и го јадевме.Денеска не се случи тоа поради глупите играчи на Сандерленд кои промашија три чисти шанси.
Човекот има целосна поддршка од мене,ама некои работи не му ги разбирам.

Рамирес многу слабо.Позицијата не му беше таа природната ама сепак,да не знае пас да даде.Трипати проба Торес да го изигра во празно и трипати топката отиде пичке си материне.Ептен за никаде.
Меирелес и Луиз на клупа сместа.Првиов шутира од кај ќе му текне и усерува акции,а во дефанзива не се покажува како што треба,има дупка таму каде што покрива тој.А знаеме какви голови давал,ама сезонава некако слаб е со шутот.
Луиз па,ако беше одличен минатата полусезона,годинава е лош,многу лош.Две кардиналнои грешки денеска кои можеа да не чинат и три бода.Бентнер го разнесе,само многу е глуп данецов па затоа и не даде гол.

А колку ми е криво што не влегоа шансите од Торес.Ножичките беа маестрални.Штета стварно.Нема среќа човеков.
Но уште верувам во него...

Добро е што зедовме три бода,добро е што и кокошките кикснаа,а и Ливерпул да не ни дише многу во врат.
Со Свонси и Норич потешко ќе ни биде,зошто отворен фудбал играат,па може да паднеме таму,ама ајде да видиме здравје.

п.с Бизонот се врати,каква ѕверка е само :icon_lol:
:)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.358
Svonsi i Norvic ne treba da se potcenat.Ama ako igrame kako sto treba (AVB,Luiz,Meireles itn. da ne pravat kiksovi) ke gi dobieme i tie natprevari.Vo meguvreme totenhem ili junajted (ako ne i dvete) ke padnat i nie ke se vratime kaj sto treba da sme

Kajgana Shop

На врв Bottom