Фан Клуб: Челзи

A

Alexander Nevsky

Гостин
Утре одиме на победа,Боаш не е тип кој игра затворен фудбал.
Очекувам Торес и Мата да бидат стрелци.
Само утакмицава сакам без примен гол или црвен да ја поминеме.
Иако мислам дека сепак ќе примиме почесен погодок.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ги читам по форумов и фб глупине навивачи на Арсенал запнале Челзи ке бил ослабнат со неиграњето на Босингва(5-6 пати истото го прочитав):tapp::tapp:..
Утре кога ке го видат во стартни 11 ке им падне чудно :) :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ги читам по форумов и фб глупине навивачи на Арсенал запнале Челзи ке бил ослабнат со неиграњето на Босингва(5-6 пати истото го прочитав):tapp::tapp:..
На Арсенал повеќе им одговара да игра Босингва отколку Ивановиќ како десен бек, а за глупи, глупи има и кај вас во фан клубов што мислеа дека Босингва е суспендиран за утре. :D

В

Вори

Гостин
Зошто повеќе им одговара Босингва на Арсенал,баш ме интересира?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Зошто повеќе им одговара Босингва на Арсенал,баш ме интересира?
Највеќе затоа што Ивановиќ е плус уште една голема закана при корнери и нафрлувања од слободни удари.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
1.Босингва ќе игра
2.Подобро да игра Иванович место него :)

Иначе мн. ми е глуп терминов во 1:45 за утакмицава.Не би ме зачудило да се успијам па да ја утнам :D :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ама Босингва пак е многу поопасен во офанзива по десна страна.
Точно тоа, ама сите знаат каде Арсенал е најранлив. Ми се чини дека лани Арсенал имаше примено најмалку голови од отворена игра, а за примени голови од прекини ич да не зборувам. :D

В

Вори

Гостин
Точно тоа, ама сите знаат каде Арсенал е најранлив. Ми се чини дека лани Арсенал имаше примено најмалку голови од отворена игра, а за примени голови од прекини ич да не зборувам. :D
Имаме и други ''скокачи'',ама мислам дека Челзи гол со глава тешко утре да даде.
Опасност очекувајте од Стариџ и Мата.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
1.Босингва ќе игра
2.Подобро да игра Иванович место него :)

Иначе мн. ми е глуп терминов во 1:45 за утакмицава.Не би ме зачудило да се успијам па да ја утнам :D :D
Јас аларм направив, но да видам дали ќе станам. Последен пат кога направив аларм за спорт (Ф1 во Кина) станав 8 часа по неговото завршување, во случајов Ф1. :)))

Едит: Со среќа утре и нека победи посреќниот и подобриот.

A

Auditore

Гостин
Читам разни коментари на страницава како ќе сме им ја ебеле мајката на Арсенал, полека момци.
Ова е дерби, самото тоа носи голема неизвесност, и ќе биде одличен меч.
Јас лично очекувам победа на Челзи пред се затоа што се наоѓаме во подобра форма од Арсенал и имаме подобра одбрана, плус играме дома. Одбраната на Арсенал сеуште е каша попара иако со враќањето на Вермален значително добиваат на квалитет.
Како и да е, нека победи подобриот на мечот, и пред се, се надевам на добро и фер судење со ист критериум и за двата тима, доста ми е веќе од судиски грешки кои уништуваат утакмици, посебно дербиња со таква историја и традиција.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Јас аларм направив, но да видам дали ќе станам. Последен пат кога направив аларм за спорт (Ф1 во Кина) станав 8 часа по неговото завршување, во случајов Ф1. :)))

Едит: Со среќа утре и нека победи посреќниот и подобриот.
Јас многу пати имам ставано аларми за спорт.
Особено кога беше Олимпијадата во Кина по 2 саата само имам спиено :D

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Јас многу пати имам ставано аларми за спорт.
Особено кога беше Олимпијадата во Кина по 2 саата само имам спиено :D
јас си наместив од вчера за да не заборам па да ми е мака цела недела со не сум ја гледал.....дури ево скоро 5 сабајле дојде а јас сега легвам и во 1 да станам...ќе биде тешко но ке се морат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom