- Член од
- 6 октомври 2009
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 42
It's rumoured the people who clean the Ivorian's boots still occasionally find pieces of Senderos among the studs. lol
На Арсенал повеќе им одговара да игра Босингва отколку Ивановиќ како десен бек, а за глупи, глупи има и кај вас во фан клубов што мислеа дека Босингва е суспендиран за утре.Ги читам по форумов и фб глупине навивачи на Арсенал запнале Челзи ке бил ослабнат со неиграњето на Босингва(5-6 пати истото го прочитав)..
Утре кога ке го видат во стартни 11 ке им падне чудно
Највеќе затоа што Ивановиќ е плус уште една голема закана при корнери и нафрлувања од слободни удари.Зошто повеќе им одговара Босингва на Арсенал,баш ме интересира?
1.Босингва ќе играГи читам по форумов и фб глупине навивачи на Арсенал запнале Челзи ке бил ослабнат со неиграњето на Босингва(5-6 пати истото го прочитав)..
Утре кога ке го видат во стартни 11 ке им падне чудно
Ама Босингва пак е многу поопасен во офанзива по десна страна.Највеќе затоа што Ивановиќ е плус уште една голема закана при корнери и нафрлувања од слободни удари.
Точно тоа, ама сите знаат каде Арсенал е најранлив. Ми се чини дека лани Арсенал имаше примено најмалку голови од отворена игра, а за примени голови од прекини ич да не зборувам.Ама Босингва пак е многу поопасен во офанзива по десна страна.
Имаме и други ''скокачи'',ама мислам дека Челзи гол со глава тешко утре да даде.Точно тоа, ама сите знаат каде Арсенал е најранлив. Ми се чини дека лани Арсенал имаше примено најмалку голови од отворена игра, а за примени голови од прекини ич да не зборувам.
Јас аларм направив, но да видам дали ќе станам. Последен пат кога направив аларм за спорт (Ф1 во Кина) станав 8 часа по неговото завршување, во случајов Ф1. ))1.Босингва ќе игра
2.Подобро да игра Иванович место него
Иначе мн. ми е глуп терминов во 1:45 за утакмицава.Не би ме зачудило да се успијам па да ја утнам
Јас многу пати имам ставано аларми за спорт.Јас аларм направив, но да видам дали ќе станам. Последен пат кога направив аларм за спорт (Ф1 во Кина) станав 8 часа по неговото завршување, во случајов Ф1. ))
Едит: Со среќа утре и нека победи посреќниот и подобриот.
јас си наместив од вчера за да не заборам па да ми е мака цела недела со не сум ја гледал.....дури ево скоро 5 сабајле дојде а јас сега легвам и во 1 да станам...ќе биде тешко но ке се моратЈас многу пати имам ставано аларми за спорт.
Особено кога беше Олимпијадата во Кина по 2 саата само имам спиено