Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.733
Поени од реакции
52.675
Лукаку има право да игра во ЛШ, но е изоставен од тимот веројатно затоа што Боас сметал дека има доволно напаѓачи. Може на пример Ромеу да се изостави, а да игра Лукаку. Значи со Лукаку нема проблем. Морало еден играч да биде изоставен, па Боас така одлучил.

A

Auditore

Гостин
Лукаку има право да игра во ЛШ, но е изоставен од тимот веројатно затоа што Боас сметал дека има доволно напаѓачи. Може на пример Ромеу да се изостави, а да игра Лукаку. Значи со Лукаку нема проблем. Морало еден играч да биде изоставен, па Боас така одлучил.
Не ми се допаѓа во тој случај неговата одлука, можел Калу да го изостави место Лукаку.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Добар ми стое тренерот ама не верувам некој трофеј оваа година дека ќе има.
--- надополнето: Sep 5, 2011 9:43 PM ---
Добар ми стое тренерот ама не верувам некој трофеј оваа година дека ќе има.

В

Вори

Гостин
NAPRET MAKEDONIA,CELZI NAJDOBRI ANTIC DRVO.mODRIC NEKA SI EBE MAJKATA.mEJRELESSH NENI TREBA.!?

Не,озбилно.Деновиве ништо нема интересно поврзано со нас.Изгледа и тие ја пратат репрезентацијава и немаат време да напишат нешто на официјална :D

Наредно коло со Сандерленд на гости.Лани ги тепавме таму,ама го попивме дома.Сакам пак да им се одмаздиме и да ги треснеме од земја.

----Мата----------Торес----------Стариџ

Ерекција...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
NAPRET MAKEDONIA,CELZI NAJDOBRI ANTIC DRVO.mODRIC NEKA SI EBE MAJKATA.mEJRELESSH NENI TREBA.!?

Не,озбилно.Деновиве ништо нема интересно поврзано со нас.Изгледа и тие ја пратат репрезентацијава и немаат време да напишат нешто на официјална :D

Наредно коло со Сандерленд на гости.Лани ги тепавме таму,ама го попивме дома.Сакам пак да им се одмаздиме и да ги треснеме од земја.

Ерекција...
Би требало 0-3 да биде ... Увертира пред дербито на Олд Трафорд. :vozbud:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Ерекција...
Kakva erekcija koga od trite najdolgoto, ili da kazam sredisniot, e impotenten?

P.S. Ne e za vo ljubov i seks postot, taman na mesto si e

Kajgana Shop

На врв Bottom