Фан Клуб: Челзи

Член од
2 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
6
Zdravo.jas sum nov na forumov. Fan sum na Celzi no mnogu me nervira politikata na upravata odnosno klubot.Kako moze igraci kako Sturridge,Kakuta, koi se polni so volja za dokazuvanje da ne se pustat barem poslednite 15 min od natprevarot.Toa treba da stane praktika vo idnina, za da ne dojde do pad, vo igrata kako lanskata sezona.Na toj nacin Celzi ke nema potreba da se trosat sumi od 50 milioni funti za igraci kako Torres i slicni.Pozdrav, neka ni e so sreka."CHELSEA FOREVER"

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечки која е точната позиција на меирелеш???
ДМЦ е или ????

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Zdravo.jas sum nov na forumov. Fan sum na Celzi no mnogu me nervira politikata na upravata odnosno klubot.Kako moze igraci kako Sturridge,Kakuta, koi se polni so volja za dokazuvanje da ne se pustat barem poslednite 15 min od natprevarot.Toa treba da stane praktika vo idnina, za da ne dojde do pad, vo igrata kako lanskata sezona.Na toj nacin Celzi ke nema potreba da se trosat sumi od 50 milioni funti za igraci kako Torres i slicni.Pozdrav, neka ni e so sreka."CHELSEA FOREVER"
Добредојде на местото каде сите фанови на Челзи лечат нерви :)

A

Auditore

Гостин
Луѓе, верујте у Боаш, верујте у МекЕхран, верујте у играчите!
Зошто не би можел бе Џош да се пробие во прв тим?
Што му фали, му фали искуство, ќе го стекне со тек на време, но мислам дека е таман да почнеме да го форсираме, Меси на тие години играше во првиот тим на Барса и беше еден од подобрите, зошто да не и Џош?
Премногу сте скептични и немате ни малку вера, кој и да дојдеше ќе требаше да бере ПЛ искуство како Џош, како и да е, имаме во него одличен плејмејкер, а се надевам со правилен развој и достојна замена за нашата легенда Лампард.

Член од
2 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
6
Anelka Kalu Maluda trebase ova leto da gi otkacime da se stvorat uslovi za mladite igraci.Za Meireles mislam deka ke igra na pozicijata na Mikel,sredniot red spored mene bi bil sledniov:Lampard, Ramires, Meireles.

В

Вори

Гостин
Што му фали, му фали искуство, ќе го стекне со тек на време, но мислам дека е таман да почнеме да го форсираме, Меси на тие години играше во првиот тим на Барса и беше еден од подобрите, зошто да не и Џош?
Премногу сте скептични и немате ни малку вера, кој и да дојдеше ќе требаше да бере ПЛ искуство како Џош, како и да е, имаме во него одличен плејмејкер, а се надевам со правилен развој и достојна замена за нашата легенда Лампард.
Јас лично верувам во тимов и во тренеров.Мислам дека ќе бидеме јаки и мислам дека ќе освоиме нешто.Ако не оваа година,наредна година кога ќе се уигра тимот има да правиме попара.Mark my word.

A

Auditore

Гостин
Anelka Kalu Maluda trebase ova leto da gi otkacime da se stvorat uslovi za mladite igraci.Za Meireles mislam deka ke igra na pozicijata na Mikel,sredniot red spored mene bi bil sledniov:Lampard, Ramires, Meireles.
Излезеш во ПЛ без деструктивец ти и е рамно со самоубиство, Меирелес ќе игра како замена за Рамирес/Лампард, Микел/Ромеу остануваат како деструктивци и нивната задача се знае која е.

Член од
2 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
6
Druze na lampard se znae koja mu e zadacata.Ramires moze da igra kao destruktivec i povremeno da pravi prodori u napad.Taka da ja mislam deka taka bi bilo naj efektivno,organiziran sreden red i se e polesno.pozdrav
--- надополнето: Sep 2, 2011 4:57 PM ---
Od toj Mikel ic ne sum zadovolen.4-5 sezoni igra vo celzi od napredok ni 1 da se nemalo.Mora da se koregirame i so novo tempo,i igra ja mislam deka liga na sampioni se nasi ovaa godina

F

fantomX

Гостин
Ах тој новинар, срам да му е
Нигде не реков такво нешто, твое јадење гомна е ова.
--- надополнето: Sep 2, 2011 5:30 PM ---
Лукако не мора да се регистрира, регистрација бараат играчи родени пред 1 јануари 1990. Лукаку е роден во 1993 година колку шо знам.
--- надополнето: Sep 2, 2011 5:32 PM ---
Ти колку сакаш верувај во кого сакаш, ако тие самите во себе не веруваат, џабе.

Во МекЕкран многу не верува и Боаш изгледа, така не му менува многу ни ако сам си верува тој.
--- надополнето: Sep 2, 2011 5:34 PM ---
Ramires moze da igra kao destruktivec i povremeno da pravi prodori u napad.Taka da ja mislam deka taka bi bilo naj efektivno,organiziran sreden red i se e polesno.pozdrav
--- надополнето: Sep 2, 2011 4:57 PM ---
Od toj Mikel ic ne sum zadovolen.4-5 sezoni igra vo celzi od napredok ni 1 da se nemalo.Mora da se koregirame i so novo tempo,i igra ja mislam deka liga na sampioni se nasi ovaa godina
Пази шо посакуваш, оти можи и стварно да се оствари - така мислев оти ме лажат порано, ама ко вистина да било.

В

Вори

Гостин
Што кој полов машки орган не е регистриран Лукаку за ЛШ?Зашто тогаш го купивме,да седи на клупа и да влага во ПЛ?
Господ да чува.
И како не може тој да е регистриран дека е 1993 роден,кога МекЕкран лани играше?

Kajgana Shop

На врв Bottom