Фан Клуб: Челзи

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.714
Поени од реакции
22.858
Aјде просветлиме тогаш,секогаш сум подготвен да примам нови информации кои не сум ги знаел.
Ако, мило ми е шо си спремен да примаш, нови информации де.
Јас како што разбрав, фантом зборува за почит, пред се, од навивачите, ако сум разбрал погрешно, тоа е моја грешка и се извинувам. А, ако се работи за навивачите, тогаш кажав веќе еднаш дали навивачите на Барселона го почитуваат Челзи и зошто така мислам.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Заради ова.

Најнова вест од Кобам: Лукаку, Стариџ, Мата, Дрогба и Меирелеш се пакуваат за Мадрид. Мата вози, а Дрогба ќе ја враќа колата назад.
Na videovo nedostiga i faulot nad Malouda od Alves tuku aj da ne ja tupime.

Pogore nekoj prasa zosto taa omraza/nepocit vo Barca za Chelsea.
Se umisljaat deka se sovrsena ekipa vo sekoj pogled (od igraci treneri, uprava, finansii i se drugo) a vo 90 minuti dobija seks kakov sto nemaa dobieno od svoeto postoenje, ete zatoa taa nepocit i omraza

F

fantomX

Гостин
Јас тврдам дека поголемиот дел од навивачите на Барселона го сметаат Челзи за посилен од тоа што ти велиш дека е.
А, ако ти даваш реална слика за силата на Челзи, тоа значи дека тие навивачи на Барселона дури и го преувеличуваат, т.е. го сметаат Челзи и за посилен од тоа што е.
Не знам зошто мислиш дека не го почитуваме Челзи, кога на сите форуми што ги читам(форуми за Барселона фанс), за најголема пречка на Барселона во Европа, секогаш се наоѓаат Реал, Челзи и Јунајтед.
Многу ми е гајле афричко-америчко-не знам какви ашлаци од фаној на Барселона какво мислење имаат за Челзи.
Новинарот од Каталонија беше јасен во неговото излагање како Челзи е перцепиран таму, само се думам дали од тие емисиите од Челзи ТВ беше, или пак беше емисија на Спорт Клуб за финалето на ЛШ во 2009 а новинаров го коментираше полуфиналето, со Челзи тогаш очигледно. На јутуб не можам да најдам, ама ќе побарам и пишани работи ако има околу тоа, ако има и видео од емисијата, уште поарно.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.714
Поени од реакции
22.858
Pogore nekoj prasa zosto taa omraza/nepocit vo Barca za Chelsea.
Se umisljaat deka se sovrsena ekipa vo sekoj pogled (od igraci treneri, uprava, finansii i se drugo) a vo 90 minuti dobija seks kakov sto nemaa dobieno od svoeto postoenje, ete zatoa taa nepocit i omraza
Кој тоа? Пеп и Тито? Или Сандро и Зуби? Или Чави и Иниеста?

F

fantomX

Гостин
Можно е да беше ова проблем за тој дебилот од новинар, или барем еден од проблемите, ама не коментирам појќе, ќе гледам да ја најдам емисијата или барем делот кај шо тоа говедото јади .... бурек.
--- надополнето: Sep 1, 2011 12:35 AM ---
I zaboraviv da prasam: Do koga ke go zbirame otpadot od Liverpool? Od Barca sto sobravme sobravme, otide po gjavolite, ama od Liverpool be?
Дури не собериме се, и се комплет да оди по ѓаволите.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Пак Абрамович го финансира Ливерпул, а?
Еее, а пред да излезам мислев дека ќе биде поинтересно од 31ви јануари. Ама ај нема врска. Не мислам ништо сега, утре ќе мислам па ќе ви кажам што сум смислил.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Море,да не ни го дадовте повреден Бенајун ? :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито ново засилување, ќе пишам подоцна коментар за целава ситуација.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
mislam deka go zedovme najdobriot od liverpul
mene bas mi se dopaga raul kako igra
milo mi e so ne dojde lukot modric

G

grande-juve

Гостин
Многу ми е гајле афричко-америчко-не знам какви ашлаци од фаној на Барселона какво мислење имаат за Челзи.
Новинарот од Каталонија беше јасен во неговото излагање како Челзи е перцепиран таму, само се думам дали од тие емисиите од Челзи ТВ беше, или пак беше емисија на Спорт Клуб за финалето на ЛШ во 2009 а новинаров го коментираше полуфиналето, со Челзи тогаш очигледно. На јутуб не можам да најдам, ама ќе побарам и пишани работи ако има околу тоа, ако има и видео од емисијата, уште поарно.
Ах тој новинар, срам да му е

A

Auditore

Гостин
Најдобриот од Ливерпул кој не можеше да избори место во стартна постава :icon_lol:
Не зборувај од инат, и тој пиша погрешно, далеку е од најдобар, но беше еден од подобрите според многу коментари на фанови на Ливерпул на форумов, и повеќето жалеа од нив зошто отишол но тоа е тоа, од инат никој аир не видел.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Не е од инает факт е дека ова сезона не почна ни еден натпревар во стартна постава. А и во Челзи најверојатно ке си остане замена.

Kajgana Shop

На врв Bottom