Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Kante ги дупи гејовите како сака! Погба, ин јур фејс бич!

H

HoT IcE

Гостин
Едино ми е криво за мечов што не дадовме некој гол плус, многу шанси имавме ама ептен непрецизни денес обично таквите шанси ги претвараат во голови.
Канте ако не освои награда за играч на сезона ќе се убијам, каква машина од играч.
Не ми се многу пишува ме мрзи али Коста мора да се седне на клупа и Мичи да добие шанса, од оние шпекулации за Кина, дух е на терен и повеќе штети отколку што користи.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Вистина.
Ќе лапаме пилешко. :D
:cautious:

Малку брзо цитираше, али нема везе.

Ќе биде интересно, но и доста тешко. Тие се силна екипа, со цврста одбрана и со солиден напад. Ако ги поминеме, на хартија, ќе имаме полесен противник во финалето. Барем Сити и Арсенал ни се стари пациенти, а со овие мака мачиме неколку сезони наназад. :)

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Тибо, змај.
Хазард, змај.
Канте, во претходниот живот го има измислено фудбалот.

Кога го видов Кејхил и неговото препознатливо ,,вртење гз при играње одбрана'' ми се вратија опасни флешбекови од изминативе години. Магаре старо, а уште не научи дека не треба така да се игра, особено против брзи и полетни играчи.

Победата заслужена, бавно стартувавме, некако со половина гас ми се чини, но сепак целта е остварена. Тотенхем на Вембли... нив и ги посакував.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Значи по пич*а тим од Јунајтед нема, ем си губат ем играат насилно кога губат па уште си се бунат

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Кој се шансите Реал да ни го земе Хазард :oops:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Chelsea 11 v Stoke (3-4-3): Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Willian, Diego Costa, Pedro

Chelsea subs v Stoke: Begovic, Zouma, Ake, Chalobah, Loftus-Cheek, Fabregas, Batshuayi

Хазард повреден...

Kajgana Shop

На врв Bottom