Остај тоа, колку толку ќе нема големи изненадувања. Шо правиме со нападот??? Коста ми е некако чуден, може да си бега, а замена за него немаме. Ако си оди, а најверојатно ќе иде во кина, кој би можел на негово место??Прилично сум сигурен дека е договор трансфер ради односите на Абрамович со тој русинот на Монако. Не знам каде читав дека Роман и он биле пријатели или така нешто.
Мислам дека нашиве научија кога се работи за трансфери, Канте го договорија експресно, Бачуаи исто. Сигурен сум дека веќе знаат кои им се главни цели и ќе сакаат што побрзо да ги потпишат за да му олеснат на Конте. Ме интересира како ќе се одвива трансфер пазаров општо со Конте главен, посебно во одбрана, дали ќе го врато Кристенсен, како ќе го вклопи него и Аке во тимот, дали ќе иде по некој со искуство. Кулибали верувам дека веќе не е опција за Челзи.
LukakuОстај тоа, колку толку ќе нема големи изненадувања. Шо правиме со нападот??? Коста ми е некако чуден, може да си бега, а замена за него немаме. Ако си оди, а најверојатно ќе иде во кина, кој би можел на негово место??
И јас сакам Лукaку и Сaнчез, ама кoлку е реaлнo? Плус што ќе треба да се засилува тимот на повеќе места. Лукaку или Мoрaтa? Мислам дека Кoнте ќе иде на Мoрaтa.Lukaku
Не пишав дека верувам во тоа што е пишано, него дека би било добро да е вистинаЗа еден играч, Бакајоко, не му беше верно и релевантно, ама не искажува сомнежи за статија во која Челзи ја купува половина Европа. Донев...![]()
Да да, две години тој е планот, нема шанси да се смени. На подготовките ќе му биде дадена шанса. Ептен сакам да ја искористи.Христенсен ќе ви се врати летото од Гладбах. Спортскиот директор потврди за Кикер дека се враќа во Челзи и дека ќе треба да бараат двајца замени за него и за Дахуд кој се сели во Дортмунд.