Фан Клуб: Челзи

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.345
Поени од реакции
5.461
Коста поприсебен хмм,мислам дека Хазард требаше сам да завршува а не да додава

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
11 се позади Сити, а заостаната утакмица ја играат со Јунајтед. Реми тука би било одлично.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

На денешен ден, пред точно 12 години. Еден од најдобрите натпревари во историјата на Челзи, еден од поомилените и подобрите мечеви што сум ги гледал во животот, а на фотографијата во преден план е еден од моите омилени играчи воопшто.

Многу јасно го паметам. Од пуста возбуда не спиев цела ноќ. Одвај чекав да појдам на училиште, после ваква победа, секако дека главен ќе бев тој ден во класот.
* не бев, нормално. Светлата беа вперени кон школското другарче кое се покака во гаќи на трет час, џабе и победа и носење дрес по кратки ракави и све.

Какви фуриозни 15 минути и 3-0 против Барселона. Потоа магијата на Роналдињо па држ-недај, шанси на двете страни и 78-ма минута...одличниот удар со глава на Тери, кој не одведе во четвртфинале. Таа година требаше да освоиме. И ќе освоевме, да не беше гадот што го призна голот на Луис Гарсија во полуфиналето со Ливерпул.

Патем, бидејќи видов дека дискутиравте пред некое време, ова се најдобрите дресови што Челзи некогаш ги имал. Умбро, бело-сина комбинација. :drk:

Последно уредено:
Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398

На денешен ден, пред точно 12 години. Еден од најдобрите натпревари во историјата на Челзи, еден од поомилените и подобрите мечеви што сум ги гледал во животот, а на фотографијата во преден план е еден од моите омилени играчи воопшто.

Многу јасно го паметам. Од пуста возбуда не спиев цела ноќ. Одвај чекав да појдам на училиште, после ваква победа, секако дека главен ќе бев тој ден во класот.
* не бев, нормално. Светлата беа вперени кон школското другарче кое се покака во гаќи на трет час, џабе и победа и носење дрес по кратки ракави и све.

Какви фуриозни 15 минути и 3-0 против Барселона. Потоа магијата на Роналдињо па држ-недај, шанси на двете страни и 78-ма минута...одличниот удар со глава на Тери, кој не одведе во четвртфинале. Таа година требаше да освоиме. И ќе освоевме, да не беше гадот што го призна голот на Луис Гарсија во полуфиналето со Ливерпул.

Патем, бидејќи видов дека дискутиравте пред некое време, ова се најдобрите дресови што Челзи некогаш ги имал. Умбро, бело-сина комбинација. :drk:
ко вчера да беше,ова беа играчи бе а не денешниве

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Среќен роденден Челзи! :backa::tvg::oeoeoe::roker::jeeee:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Srekjen neka e rodendenot na klubov.

Sakav da ve prasham, sho mislite za naredna sezona, sho ni fali najmnogu u timov za Liga na Shampioni i borba na 3 fronta ?!?!

A osekjam deka naredna sezona ushte povekje kje se gazi ovaa godina e samo intro.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ееее остари и клубот :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Да пишам и тука за тие што ги немам на фб или не сум им пишал. Во понеделник ќе гледаме групно со фан клуб Јунајтед. Ако е некој заинтересиран нека ми пише за да можеме утре/задутре да обезбедиме место.

R

red.devil

Гостин
Ви завидуем.. Само Челзи има два родендени. :D
Ај нека се множат.

B

bngj45

Гостин
Да пишам и тука за тие што ги немам на фб или не сум им пишал. Во понеделник ќе гледаме групно со фан клуб Јунајтед. Ако е некој заинтересиран нека ми пише за да можеме утре/задутре да обезбедиме место.
А каде ќе гледате?

Kajgana Shop

На врв Bottom