- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Па АВБ мора да смени средината бе фантом барем 3 ин 3 аут от тука 1 аут 1 ин дефазивец и 1 напаѓач ин 1 аут
И пак ко минатава сезона, без клупа?Па АВБ мора да смени средината бе фантом барем 3 ин 3 аут от тука 1 аут 1 ин дефазивец и 1 напаѓач ин 1 аут
Зависи колкав временски период е нов за тебе околу Челзи.Дечки како е ? Што има ново ?
Во главно се согласувам со тебе, само за оваа не, ако мислиш за Бане дечко мислам дека се покажа во излетите и имаше доста голови од негова страна, сега можеби не е некој дриблер али е корисен и за во офанзива и мислам дека има 27 години па и не е баш во поодминати години, додека ако мислиш за Тери " за жал и натаму главен", јас негледам друг кој би можел да е главен а и според мене го бива човекот само какви утакмици има одиграно кога ке ми текне, значи незнам зошто мислиш дека е просечен дефанзивец дечко е класа што за него други клубови би фрлиле богатство, за мене со видиќ најдобар дефанзивец!!!ден десен бек со просечни дефанзивни и малку надпросечни офанзивни способности како и трајно оштетени колена; друг десен бек со обратни карактеристики од првиов како и трајно поминати добри години; добар дефанзивец за десно и централно, нешто надпросечен но не врвен; former great, за жал и натаму е главе
За Фереира мисли...Во главно се согласувам со тебе, само за оваа не, ако мислиш за Бане дечко мислам дека се покажа во излетите и имаше доста голови од негова страна, сега можеби не е некој дриблер али е корисен и за во офанзива и мислам дека има 27 години па и не е баш во поодминати години, додека ако мислиш за Тери " за жал и натаму главен", јас негледам друг кој би можел да е главен а и според мене го бива човекот само какви утакмици има одиграно кога ке ми текне, значи незнам зошто мислиш дека е просечен дефанзивец дечко е класа што за него други клубови би фрлиле богатство, за мене со видиќ најдобар дефанзивец!!!
Фереира е со поодминатите години.Во главно се согласувам со тебе, само за оваа не, ако мислиш за Бане дечко мислам дека се покажа во излетите и имаше доста голови од негова страна, сега можеби не е некој дриблер али е корисен и за во офанзива и мислам дека има 27 години па и не е баш во поодминати години, додека ако мислиш за Тери " за жал и натаму главен", јас негледам друг кој би можел да е главен а и според мене го бива човекот само какви утакмици има одиграно кога ке ми текне, значи незнам зошто мислиш дека е просечен дефанзивец дечко е класа што за него други клубови би фрлиле богатство, за мене со видиќ најдобар дефанзивец!!!
Во се друго те подржувам!!!
--- надополнето: Jun 30, 2011 2:23 PM ---
Брума во Хамбургер на позајмица!!!
Минатава сезона колку шо млади играчи и деца окапаа од седење на клупа никогаш не било, а и за сечие добро се надевам дека нема ни да биди.За клупа брат тука би остаел место на млади играчи како Мекехран, Стариџ и тако даље зош време е да никне некој од академијата