Фан Клуб: Челзи

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па АВБ мора да смени средината бе фантом барем 3 ин 3 аут от тука 1 аут 1 ин дефазивец и 1 напаѓач ин 1 аут

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дечки како е ? Што има ново ?

F

fantomX

Гостин
Па АВБ мора да смени средината бе фантом барем 3 ин 3 аут от тука 1 аут 1 ин дефазивец и 1 напаѓач ин 1 аут
И пак ко минатава сезона, без клупа?
Дечки како е ? Што има ново ?
Зависи колкав временски период е нов за тебе околу Челзи.
--- надополнето: Jun 29, 2011 8:56 PM ---
Друго нешто, го гледам Пиазон кај шо игра за Бразил на СП за U17, и приметив две ра боти во едно полувреме:
1. Посилни крици од публиката, пред се женски, кога тој ја има топката отколку кога нешто федбалски се случува, како на пример, единствениот гол досега - шо значи, добивме голем манекен.
2. Тие крици се ретки, шо значи дека ретко ја има топката, а и кога ја има не прај ништо посебно, шо значи дека фудбалски, тешка работа со него.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
За клупа брат тука би остаел место на млади играчи како Мекехран, Стариџ и тако даље зош време е да никне некој од академијата

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
ден десен бек со просечни дефанзивни и малку надпросечни офанзивни способности како и трајно оштетени колена; друг десен бек со обратни карактеристики од првиов како и трајно поминати добри години; добар дефанзивец за десно и централно, нешто надпросечен но не врвен; former great, за жал и натаму е главе
Во главно се согласувам со тебе, само за оваа не, ако мислиш за Бане дечко мислам дека се покажа во излетите и имаше доста голови од негова страна, сега можеби не е некој дриблер али е корисен и за во офанзива и мислам дека има 27 години па и не е баш во поодминати години, додека ако мислиш за Тери " за жал и натаму главен", јас негледам друг кој би можел да е главен а и според мене го бива човекот само какви утакмици има одиграно кога ке ми текне, значи незнам зошто мислиш дека е просечен дефанзивец дечко е класа што за него други клубови би фрлиле богатство, за мене со видиќ најдобар дефанзивец!!!

Во се друго те подржувам!!!
--- надополнето: Jun 30, 2011 2:23 PM ---
Брума во Хамбургер на позајмица!!!

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Во главно се согласувам со тебе, само за оваа не, ако мислиш за Бане дечко мислам дека се покажа во излетите и имаше доста голови од негова страна, сега можеби не е некој дриблер али е корисен и за во офанзива и мислам дека има 27 години па и не е баш во поодминати години, додека ако мислиш за Тери " за жал и натаму главен", јас негледам друг кој би можел да е главен а и според мене го бива човекот само какви утакмици има одиграно кога ке ми текне, значи незнам зошто мислиш дека е просечен дефанзивец дечко е класа што за него други клубови би фрлиле богатство, за мене со видиќ најдобар дефанзивец!!!
За Фереира мисли...

F

fantomX

Гостин

Во се друго те подржувам!!!
--- надополнето: Jun 30, 2011 2:23 PM ---
Брума во Хамбургер на позајмица!!!
Фереира е со поодминатите години.

Да, за Тери мислам, и да, за жал и натаму е главен. Дечкото не е просечен дефанзивец, то никогаш не го реков, додуша не е ни најдобар, ама солиден е, туку дечкото има тело кое не издржува највисоки напори појќе, бар не на секој 3 дена. Кога би имало таков баланс на тимот да Тери игра до 35 натпревари по сезона севкупно, не би имал никаков проблем. Тоа што тој го игра секој ебан со извинение за изразов, натпревар, тогаш јас сум крајно незадоволен.

За клупа брат тука би остаел место на млади играчи како Мекехран, Стариџ и тако даље зош време е да никне некој од академијата
Минатава сезона колку шо млади играчи и деца окапаа од седење на клупа никогаш не било, а и за сечие добро се надевам дека нема ни да биди.
Млад играч можи да се пробие само во здрава средина, а то не е да се очекува од него да биди спасител кога неговите колеги-сениори се неверојатно дебилни на терен. Млад играч треба да се пробива во разработена сениорска машина, а не тој да биди локомотивата.
И МекЕкран НЕ Е МЛАД ИГРАЧ, тој е ДЕТЕ ! Слично и Какута, Брума. Единствени млади играчи кои Челзи ги има моментално се Бертран, Ван Анхолт и Стуриџ.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ И јас сакам. :))

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Интересно, Ди Матео за асистент. Мислам дека добро ќе соработуваат со Боас. И Холанд за помошник. АВБ кажа на пресот дека сака неговиот тим да игра атрактивен, напаѓачки фудбал па затоа се решил за овој тим околу себе.

Трансферите на чекање, прво сака да се вратат играчите, да види со што располага па потоа да реши како треба да се појача тимот.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Брат фала за сликите за десктоп погоре ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom