Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Уште од вчера на големо се шпекулира за Фабрегас, ама некако не ми се верува да го земеме. И поради Арсенал, и поради Мурињо. Ама ај да видиме.

.. човек може да е фан на било кој клуб во светов, али неможе а да не биде погоден од одењето на Лампард од Челзи. :place:

Сметам дека вака Челзи не треба вака да работи. Требаше и Дрогба и Лампард да останат. Сигурен сум дека во нив има желба, макар и поголемиот дел на клупа да го седат, а после да бидат префрлени на некое работно место во Челзи каде нивното искуство ќе биде од голема помош.

Стварно ми е жал, не како фан на Арсенал, како фан на фудбалот.. со среќа легендо!
Дрогба самиот одлучи дека тоа е најдобар момент да стави крај на неговата кариера во Челзи откако ни ја донесе титулата во ЛШ. За Лампард уште не знаеме што точно се случувало.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Овој Донев која курва е само "Ете ок е, не е крај на свет што си оди Лампард, се остава место за помладите играчи како Тиаго, не знаеме што се случило можеби Лампард рекол или ќе се самоубијам или ќе си идам, и овие пошто се грижат за него го пуштиле"

И оп од нигде никаде пост со 5 слики, 6 линкови, 7 видеа, 8 гифа и една еребица.

И најбитното во трофеи:
Бенитез 1-0 Мурињо.:свиркам:
Лол како фанови на Барса ќе се понашаме ? Јеј годинава повеќе tackles сме имале !!!!!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Овој Донев која курва е само "Ете ок е, не е крај на свет што си оди Лампард, се остава место за помладите играчи како Тиаго, не знаеме што се случило можеби Лампард рекол или ќе се самоубијам или ќе си идам, и овие пошто се грижат за него го пуштиле"

И оп од нигде никаде пост со 5 слики, 6 линкови, 7 видеа, 8 гифа и една еребица.
Нигде не реков дека мене не ми е криво што ќе си оди. Само дека ја сфаќам ситуацијата.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
читам неколку страни наназад и сеуште не верувам дека Лампард после толку години ќе го напушти Челзи.Легенда на клубот и голем мотиварот на соиграчите.

Голема грешка на управата на Челзи,може ова лошо да се одрази на остатокот од тимот.Заминува легенда после толку години минати во клубот,години исполнети со радост и тага,победи и порази,освоени и изгубени трофеи.

Подобро ќе беше да му понудеа едногодишен договор како бекап играч,па наредната сезона да се пензионира како што доликува на една легенда,со фешта на стадионот,нешто како што беше за нашиот вечен капитен Хавиер Занети.

Знам како ви е,многу е глупаво чувството,се осеќаш и самиот предаден од своите и секоја пуштена солза по таква легенда е нешто сосема нормално.Нормално бидејќи се поретки и поретки се играчите како Лампард,Занети,Сколс,Гигс,Малдини,Тери.Џентлмени,но и борци на теренот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Занети, Гигс и Сколс не ни постоеле така да не знаеме за што збориш.- логиката на Donеv :icon_mrgr::icon_mrgr:

H

HoT IcE

Гостин
Работата е што самиот Лампард изјави дека сака да игра уште две или три сезони. Зошто и како со Челзи не се договориле да остане кај нас не знам, и многу ми е криво. Сакав да се пензионира во клубов, ама управава е една од најлошите у фудбалскиот свет кога се работи за фудбалска култура, интелигенција и респект.
Следен за заминување е Чех, за Лампард у ниеден момент не помислив дека ќе си замине и ми дојде ко шок, сега сум спремен за уште еден.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Што сакам да излезе Лампард и да рече клубот ми понуди нов договор, ама осеќам дека не можам веќе да придонесам во освојување титули па решив да ја одбијам понудата и да одам да уживам негде :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Шо сакам да излезе Лампард и да рече клубот ми понуди нов договор ама осеќам дека не можам веќе да придонесам во освојување на титули па решив да им ја понудам понудата и да им препорачам еден македонски играч што игра на моја позиција а се презива Донев.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Треба кладби да почнеме да правиме.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
За дали јас ќе сум во право за нешто или ти :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мех, ова твоево е политички, играш посигурно ти, ќе кажеш "Ете бе Мурињо кажал дека Лампард сакал да остане" (for the record не го кажал ова сеуште Мурињо), па да нема да каже "НИ ГО УПОПАСТИ КЛУБОТ ДОЈДОВ ЈА НИ ТИТУЛА НИ НИШТО НЕ ОСВОИВМЕ ФАЛА БОГУ СИ ОТИДЕ !!"

Ја идам на потешко, на цела сезона типувам :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Ете де, јас викам ќе освоиме ПЛ или ЛШ наредна сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom