dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Сериозно прашање- Кога почна да помислуваш дека управата иде на добар пат ? Кога купија 10 играчи за подмладување на тимот од кој 9 беа пратени на позајмица, а подоцна од нив едно 7 и нема добија/нема да добијат шанса ? Или сфати кога го продадоа најдобриот играч на Челзи 2 години по ред ? Или можеби сфати кога најмладиот дефназивец/ДМФ во Челзи го прододоа ? Или можеби кога..Таман ќе помислиш дека управата полека го фаќа вистинскиот пат - одма те демантираат![]()
Него видеава опасни еј, се некој кромид рендал у нив еј..
@Донев убаво шо си сфатил тоа ама не знам како уште не си сфатил дека Челзи ќе си стагнира и ќе паѓа. Не знам како е можно толку слепо да постираш (а знам дека и сам знаеш дека не е на арна работава ама тука си постираш као демек се е супер
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Ако го продадеме Рамирес ќе речеш "Ете лошо изигра последнава сезона, се виде не е стариот, ако нека иде ", "Микел, ете не добиваше многу шанса нека иде", "Кејхил, ете мораше некој да лета, веќе се доближува до 30ката нека иде", "Ивановиќ има 30, ете Азпи го имаме, некој друг ќе се земе, мора да си оди", "Ете 80 милиони за Хазард се тамам, супер со тие пари ќе купиме 3ца како него, нека оди", "Ете Оскар последнаа сезона не изигра за 10ка, ако решиле да го продадат нека иде", "Ете Вилиан дојде да изигра добро, добро изигра, ама сега се враќаат некои од позајмица плус друг ќе купиме и ете ок е што си иде", "Ете Чех стар е веќе, Курто го имаме нека иде", "Шурле ќе си иде ? Неее. Leave the memories aloneeee."
Видиш за се може да се најде позитивно размислување ако сакаш, ама џабе, резултатите ќе си го речат своето. Ама ако "Ете сменивме многу играчи, без Луиз,Лампс,Ешли, цела сезона без Мата, Чех не беше секоја утакмица на гол, нов напаѓач башка, ете не може да се очекува успех уште прва сезона, за мене 4то место во Англија, испаѓање 6-0 во 1/8 финале на ЛШ и ниедна титула во куповиве е ок резултат"
А бе стварно јака работа била ова вака да се размислува еј
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)