Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
Oскар ќе си биде добар... ако се здебели малку да мозже да издржи дуел:pos:
Па и Рамирез е слаб па корне све пред себе.
Оскар го удрија парите во глава типичен Бразилец.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Слабо фреквенција последно време во клубов. :)

Денес се опростуваме од пл и Челзи. :(
Утакмицата со Кардиф нема никакво значење, не можеме да стигнеме ниту пак да не стигната. Па не е лошо Мурињо малце да го промеша составот и да им даде минутажа на младите, нешто слично како што направи Гигси и после и самиот специјален да ги облече копачките и да влезе во игра. :)

Би сакал овој состав да го видам за Кардиф

...............................................................................................................................................................Феруз...............................................................................................................................................................................................................................................Хазард......................................................................................................................................................................................................................................................................................Вилиан..................................................................................................................................Гинкел.......................................................................................................................Лофтус Чик.....................................................................................................................................................
.............................................................................................................................................Матич................................................................................................................................................................................................................................................Кол:)().............................................Аке.......................................................................................................Кехил......................................................................................................................НикокаоБане.................................................
.................................................................................................................................................Црнчовек.........................................................................................................................................................................................................................

И минути како замени за Бејкер, Кивоимија, Калас.
Отидов да проверам преку ноќ да не се случиле нешто со ФФП па не исфрлиле од ПЛ :D

Ван Гинкел иначе изгледа не е со тимот, го пуштиле да оди уште сега да се спрема за репрезентација затоа што беше повикан.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Chelsea team v Cardiff: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Mikel, Matic; Salah, Oscar, Hazard; Torres.

Chelsea subs v Cardiff: Hilario, Cahill, Ake, David Luiz, Swift, Schurrle, Ba.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Кога веќе оваа утакмица нема никакво значење, нека добијат шанса Аке и Свифт. Последна утакмица сезонава па ајде да ја завршиме со победа. КТБФФХ

H

HoT IcE

Гостин
Добро бре кој им е курац со балониве, ја се нервирам. Заради нив промаши Торес.:cautious::LOL:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
значи ви реков дека ќе изгубат и од овие гревовиве

Член од
23 август 2010
Мислења
39.939
Поени од реакции
116.443
Како играте, има ли некаква надеж за пресврт или слаба работа?

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Против најслабиот тим во лигата не можат да дадат гол.:LOL: Мумијава не можам да ја гледам, врска нема од шутирање, со две леви е роден изгледа.:гомце:

H

HoT IcE

Гостин
Не играме толку лошо колку што е резултатов глуп заради примениов гол, мада имаме реализација нула и многу балони на терен. Салах се повеќе ме изненадува позитивно како го гледам, мислев дека е тиња играч кога дојде, ама дечково има страшен потенцијал.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.037
Фала.

Ете гледате дека Мурињо е крив зошто пред недела дена играчите добија критика. Тие супер си играат, но Мурињо не ги симпатизира па ги критикува.
Торес, Интер моментално.
До сега само Калас и Матич имаат (y).

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Торес, Микел, Кол последен пат ги гледаме?[DOUBLEPOST=1399820242][/DOUBLEPOST]100% - Kalas 20/20 passes. 3/3 long balls. 2/2 effective clearances.

H

HoT IcE

Гостин
Калашнико е одличен, следната сезона мора да добие повеќе шанса, ми изгледа многу сигурно.
Микел со новиов фриз ми е ко нов играч да гледам.[DOUBLEPOST=1399822331][/DOUBLEPOST]Шурле спасител наш. Ако ја намерно шутна вака многу интелигентен потег од него, ама мислам дека лошо ја удри и имаше среќа.:D

Последно уредено од модератор:
R

Redhead

Гостин
Торес ваков - таков ама знае пријатно да изненади :D

Kajgana Shop

На врв Bottom