A
Auditore
Гостин
Многу ти е мака, знамДемек он ја скина мрежата??
Многу ти е мака, знамДемек он ја скина мрежата??
Мурињо е новиот Сер Мурињо, според мене.
Според мене ни Фелаини ни Родвел не ни треба само некој како Алексис Санчез или Еден Хазард и доста еФелаини може за 20тина М,а Родвел не ни го треба
Според мене ни Фелаини ни Родвел не ни треба само некој како Алексис Санчез или Еден Хазард и доста е
Бреј, бреј само родендени честитаме у последно времеСРЕЌЕН РОДЕНДЕН РАМИРЕС И УСПЕШНА КАРИЕРА ВО ЧЕЛЗИ !
Ако е за подмладување на тимот имаме млади играчи (еден од нив ти е на аватар)Подмладување на тимот не се прави со купување на еден играч
Ја ти викам општо не конкретно на средниот ред, ако сакаме да фучеме во полна пареа мора да се земат повеке играчи го знае тоа и Абрамович, а за нашите, освен мекехран треба време уште за да дојдат у прв тим :salut:Ако е за подмладување на тимот имаме млади играчи (еден од нив ти е на аватар)
Значи ако гледаме така по таа логика зошто ни се нашите млади играчи, а конкретно средниот ред е добар во однос на годините освен Лампард и Малуда па затоа викам да се земе само еден играч од ваков калибар:salut:
Конкретно ти ја спомнав средината зошто двајцата играчи коишто ги наведов беа среден ред, а за одбрана имаме добра млада замена Бертранд, Ван Анхолт, Брума...Ја ти викам општо не конкретно на средниот ред, ако сакаме да фучеме во полна пареа мора да се земат повеке играчи го знае тоа и Абрамович, а за нашите, освен мекехран треба време уште за да дојдат у прв тим :salut:
случајно го најдов хехе барав друго најдов трето, уште го имаш истото мислење за Рамиреска, и ај нека му е срекен роденденотРамирес ќе биде по-промашен трансфер него Шевченко,еве ќе видите.А,кога ќе ми текне колку само се радував на лето кога го купивме.Ама сега сфаќам дека тоа било од очај.Кога нема други засилувања(во права смисла на зборот),тогаш ќе се радуваш и на Тунчај од Стоук.