Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
^
Но токму Биг Бос ќе му даде шут-карта на Анчелоти, и би требало да бидеш среќен.
Јас сум среќен со квалитетен тренер кој е заинтересиран за нашиот клуб. Од дуелот со Манчестер Јунајтед па наваму, Анчелоти го задоволува тој втор критериум (со оглед на то шо првиот никогаш не беше во прашање, освен можеби неговата неспособност да смени тек на еден натпревар со измени или тактички претумбации но то можи и да доаѓа од разновидноста во тимот и познавањето на играчите).
Така да, моментално среќен сум. До негде.

--- надополнето ---

Епи, епи, епи.... :pos2:

Any barber that comes within five feet of him should be thrown in prison! :icon_bigg

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Заслужена победа, одлично одиграно, посебно задоволен од бразилското дуо Луиз & Рамирес.
Луиз ми станува омилен играч од ко дојде, овие од Манчестер редовни пациенти му се, се надевам дека така ќе продолжи, дечкото е бисер, најдобро засилување на Челзи во последните 2-3 години.
Рамирес, ги повлекувам сите лоши зборови за него, и испаднав голем кретен ко серев за него, дечкото можеби првите месеци не блескаше со своите настапи, но како одминува времето, и како се повеќе игра, се подобар и подобар станува, слаломот што го направи денеска ја потврдува мојата констатација.
Ќе видиме како ќе се одвиваат натаму работите во ПЛ, сега за сега пласманот во ЛШ е сигурен, и јас ја прочитав изјавата на Гурлај дека на крај ќе се пресметува се(мислам на Анчелоти), и не знам каква пресметка ќе направат, али ако продолжи Челзи со ваква игра можеби и следната сезона ќе го гледаме, што јас лично не го посакувам, али ете доколку се исправи до крајов на сезонава и останеме на позицијава, би му простил за сезонава затоа што освои Дабл претходната, а до тогаш ќе си маштам за доаѓање на Хидинк.
Инаку, ја видовте реакцијата на Абрамович, при постигнување на погодоците и при вадењето на Торес од игра? :)
Не само ти, туку и пола до фан клубов треба да си повлече зборојте за Рамче :) Сеа ми е уште помило што никад не се откажав од вербата кон Рамирес, знаев дека кога тогаш ќе проработи, сега малце поише му требаше време али битно е шо проработи :)

Да ја честитам и победата, малце доцнам али тоа е. Не премногу квалитетена утакмица за која мислам дека повеќе ни беше поклонета него добиена! Сити ништо не покажа, апсолутна 0, на гол не шутнаа! Големи пофалби за нашата одбрана, Луиз и Тери беа вистински лавови вчера, сите дуели што бера ги добија и плус помагаа и во офанзива, впрочем едниот и го постигна голот. Да не ги заборавам и Рамирес и Есиен, кај вториов глеам дека полека, полека ја подобрува формата и се надевам за брзо време ќе заигра најдобро шо знае и умее!

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Официјално беше потврдено од Сао Паоло дека доаѓа од 20 Јануари 2012 во Челзи . Тогаш ке наполни 18 години.Цената на трансферот е околу 8М ЕВРА.

--- надополнето ---

Интересна тема со повеќе информации за овој играч LINK

--- надополнето ---

Еве линк од профилот негов на ТВИТЕР

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579