Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум среќен со квалитетен тренер кој е заинтересиран за нашиот клуб. Од дуелот со Манчестер Јунајтед па наваму, Анчелоти го задоволува тој втор критериум (со оглед на то шо првиот никогаш не беше во прашање, освен можеби неговата неспособност да смени тек на еден натпревар со измени или тактички претумбации но то можи и да доаѓа од разновидноста во тимот и познавањето на играчите).^
Но токму Биг Бос ќе му даде шут-карта на Анчелоти, и би требало да бидеш среќен.
Заслужена победа, одлично одиграно, посебно задоволен од бразилското дуо Луиз & Рамирес.
Луиз ми станува омилен играч од ко дојде, овие од Манчестер редовни пациенти му се, се надевам дека така ќе продолжи, дечкото е бисер, најдобро засилување на Челзи во последните 2-3 години.
Рамирес, ги повлекувам сите лоши зборови за него, и испаднав голем кретен ко серев за него, дечкото можеби првите месеци не блескаше со своите настапи, но како одминува времето, и како се повеќе игра, се подобар и подобар станува, слаломот што го направи денеска ја потврдува мојата констатација.
Ќе видиме како ќе се одвиваат натаму работите во ПЛ, сега за сега пласманот во ЛШ е сигурен, и јас ја прочитав изјавата на Гурлај дека на крај ќе се пресметува се(мислам на Анчелоти), и не знам каква пресметка ќе направат, али ако продолжи Челзи со ваква игра можеби и следната сезона ќе го гледаме, што јас лично не го посакувам, али ете доколку се исправи до крајов на сезонава и останеме на позицијава, би му простил за сезонава затоа што освои Дабл претходната, а до тогаш ќе си маштам за доаѓање на Хидинк.
Инаку, ја видовте реакцијата на Абрамович, при постигнување на погодоците и при вадењето на Торес од игра?![]()
ЕВЕРТОН:ФЕЛАИНИ МОЖЕ ДА ЗАМИНЕ ЗА 22 МИЛИОНИ ФУНТИ
Мислам дека ке биде одлично засилување за следната сезона,млад,висок,брз играч од средниот ред..
Дада, наш е, официјално имаш на chelseafc.mk/nova/Договорен е овој за кај нас, готово, се е средено?
Иначе ѕвер еј, мрежата ја искина, ЅВЕР !