Фан Клуб: Челзи

G

Geezer

Гостин
Ако ми го спомне некој Чех од денеска па натаму... можеме да му се заблагодариме сите, што полека, но сигурно не отпиша од трката за титула. Со неговите несмасни, неголмански реакции.

После него, да му се заблагодариме на одбраната. На Ивановиќ првенствено. По три гола да примиш од Стоук и Сандерленд, навистина треба нешто да ти фали.
Бркаме резултат, форсираме долги топки против екипа со волови и двометраши.
Двајца напаѓачи, чист промашај. Тука му замерам на Мурињо, ама најмалку е тој виновен за денешниов пораз. Добро, не требаше и Шурле да се ваѓа, му беше денот.

Овие копилињава, ги чекам на Стемфорд и очекувам таму да ги убиеме од ќотек прво, па и резултатски да ги декласираме.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ова не е добро.
Ко прво у Јануари да се продадат сите тројца,Ето,Ба и Торес.Да се купи добар напагач и да се врати Лукаку.Иванович да седне на клупа под итно!

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ако ми го спомне некој Чех од денеска па натаму... можеме да му се заблагодариме сите, што полека, но сигурно не отпиша од трката за титула. Со неговите несмасни, неголмански реакции.

После него, да му се заблагодариме на одбраната. На Ивановиќ првенствено. По три гола да примиш од Стоук и Сандерленд, навистина треба нешто да ти фали.
Бркаме резултат, форсираме долги топки против екипа со волови и двометраши.
Двајца напаѓачи, чист промашај. Тука му замерам на Мурињо, ама најмалку е тој виновен за денешниов пораз. Добро, не требаше и Шурле да се ваѓа, му беше денот.

Овие копилињава, ги чекам на Стемфорд и очекувам таму да ги убиеме од ќотек прво, па и резултатски да ги декласираме.
Џабе,ни земаа 3 бода.
И да Крутоа да се донесе во Јануари пошто стварно не бива,никогаш не сум кажал збор за Чех ама ова веќе е претерано.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
Ниту Куртоа, ниту Лукаку можеме да ги вратиме во јануари, не си прајте бајрам на умот. Посебно за првиот, мислам дека нема таква клаузула во договорот.

Него знаев дека ќе се јави ликов, киксна Чех и одма пиша. Крив е за првиот гол, а за вториот и третиот?!

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.244
Поени од реакции
8.349
Ниту Куртоа, ниту Лукаку можеме да ги вратиме во јануари, не си прајте бајрам на умот. Посебно за првиот, мислам дека нема таква клаузула во договорот.

Него знаев дека ќе се јави ликов, киксна Чех и одма пиша. Крив е за првиот гол, а за вториот и третиот?!

Dedo mraz toj e kriv ne samo na ovaa nego i na predhodnite sto ne ti e jasno, odi gledaj tamo Teletabisi.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
123456 is on fire :vozbud:

Патем не е се до Чех и до одбраната од сирење кашкавал и сите млечни производи .....

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
Dedo mraz toj e kriv ne samo na ovaa nego i na predhodnite sto ne ti e jasno, odi gledaj tamo Teletabisi.
Извини али Телетабиси е докажано дека е за деца со поднормален коефициент на IQ. Така да топло би ти ја препорачал емисијата на тебе, мене не ми треба.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.496
Поени од реакции
14.452
Сите играат топло ладно, се нема контуинитет и поради тоа го јадеме немиен по 3 окмада од Сандерленд и и Стоке.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Премогу сте импулсивни (ма да ова за сите фан клубови важи), ќе победиме сите јеј супер најјаки сме браво, ќе изгубиме леле шупаци катастрофа нека си иде цел тим, подобро за Гостивар ќе навивам буу.
После Стеауа ако ја победиме пак, леле добри сме сега овие следниве се слаби ќе ги згмечиме..
--- надополнето: 7 декември 2013 во 18:14 ---
Извини али Телетабиси е докажано дека е за деца со поднормален коефициент на IQ. Така да топло би ти ја препорачал емисијата на тебе, мене не ми треба.
Прв пат слушам за ова.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
Премогу сте импулсивни (ма да ова за сите фан клубови важи), ќе победиме сите јеј супер најјаки сме браво, ќе изгубиме леле шупаци катастрофа нека си иде цел тим, подобро за Гостивар ќе навивам буу.
После Стеауа ако ја победиме пак, леле добри сме сега овие следниве се слаби ќе ги згмечиме..
Драгон, види, ако ги критикувам за утакмицава сега, не значи дека не треба да ги пофалам ако играат добро против Стеауа или против било која екипа. Јас не им викам умрете, умрени, и слично. Тоа идете у курац и слично, тоа е импулсна реакција, нервоза. Али веќе ако константно се прават некои грешки, значи дека нешто не чини и треба нешто да се смени подрастично.

Иначе што мислиш, зошто е толку ретардирана серијата?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Драгон, види, ако ги критикувам за утакмицава сега, не значи дека не треба да ги пофалам ако играат добро против Стеауа или против било која екипа. Јас не им викам умрете, умрени, и слично. Тоа идете у курац и слично, тоа е импулсна реакција, нервоза. Али веќе ако константно се прават некои грешки, значи дека нешто не чини и треба нешто да се смени подрастично.

Иначе што мислиш, зошто е толку ретардирана серијата?
Па не мислев на тебе него онака општо земено така ми изгледа ситуацијава :)
Па ваљда дека е за деца до 3-4 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom