Фан Клуб: Челзи

A

Auditore

Гостин
Уште има за играње, а и не гледам што толку придавате важност на натпреварот кој не е од големо значење за нас, подобро грижете и кинете нерви со Спарси.
Инаку за играта, неслужено водство, изедначени бевме во играта можам слободно да кажам дека и изигравме подобро, штета што примивме таков гол, али то е фудбал тоа е ПЛ.
Од играчите немам многу замерки да давам у глобала сум задоволен, единствена замерка би била при постигнување на голот кога му веќе тргна Бане од старт требаше да му иде до крај а не да го препушти на Луиз кој веќе беше во позиција на чување на Нани и далеку од Руни, али тоа е, и да го спомнам Шмуљо, изгубен тотално, тоа е тој, една утакмица перфеткно ќе изигра потоа пола сезона ќе го нема.
Сега Дрогба место Шмуљо и да гледаме шалтаци кај пукаат.

F

fantomX

Гостин
Бодој се бодој бе конфузион, особено во нашава ситуација.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Не е лошо, али Торес првите 15мин се трудеше нешто после го снема. Треба да го пушти Дрогба, а Анчелоти ако има поише муда треба да проба со 3ца со тоа што Ањелка би играл поназад, а и нема што да се чува, па може и пресврт ќе направат :toe:

A

Auditore

Гостин
Не е лошо, али Торес првите 15мин се трудеше нешто после го снема. Треба да го пушти Дрогба, а Анчелоти ако има поише муда треба да проба со 3ца со тоа што Ањелка би играл поназад, а и нема што да се чува, па може и пресврт ќе направат :toe:
Не, формацијава е топ, поставеноста е топ, само наместо Анелка да влезе Дрогба, ништо повеќе.

A

Auditore

Гостин
Бодој се бодој бе конфузион, особено во нашава ситуација.
Сезонава е отидена јабана за нас, со големите тимови очигледно лошо почнавме сезонава така и ќе завршиме, бодовите подобро да ги бараме против малите тимови и да не дозволуваме киксови ала Фулам, Сандерленд и да се сконцетрираме токму на нив доколку го сакаме тоа фамозно 4то место, киксови од Тотенхем допрва очекувам репер за тоа ми е последниот нивен натпревар со Блекпул.
На крај краева, ова сигурно нема да е крајниот резултат на ваквото дерби, сите опции се во игра, како и да е јас сум задоволен од играта на Челзи макар изгубиле на крај.

F

fantomX

Гостин
Да бе, и со Калу исто, сите напаѓачи. А срединана нека ја ора Јунајтед. Море Микел требаше, или МекЕкран со појќе храброст, еве полнолетен е од денеска. Место Анелка, можи Торес сам напред во ваков дуел.

--- надополнето ---

Сезонава е отидена јабана за нас, со големите тимови очигледно лошо почнавме сезонава така и ќе завршиме, бодовите подобро да ги бараме против малите тимови и да не дозволуваме киксови ала Фулам, Сандерленд и да се сконцетрираме токму на нив доколку го сакаме тоа фамозно 4то место, киксови од Тотенхем допрва очекувам репер за тоа ми е последниот нивен натпревар со Блекпул.
На крај краева, ова сигурно нема да е крајниот резултат на ваквото дерби, сите опции се во игра, како и да е јас сум задоволен од играта на Челзи макар изгубиле на крај.
Ако сега е јабана отидена, тогаш шо ќе кажиме ако не се пласираме во ЛШ догодина?

A

Auditore

Гостин
Да бе, и со Калу исто, сите напаѓачи. А срединана нека ја ора Јунајтед. Море Микел требаше, или МекЕкран со појќе храброст, еве полнолетен е од денеска. Место Анелка, можи Торес сам напред во ваков дуел.

--- надополнето ---

Ако сега е јабана отидена, тогаш шо ќе кажиме ако не се пласираме во ЛШ догодина?
Мислев на повеќе од тоа, мислев на најавите на некои наши играчи кои мислеа можат да стигнат до првото место со евентуална победа над Манчестер, мислев на тоа мислиш.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Малиов е ѕверотиња!!!! Ајде пресврт

F

fantomX

Гостин
Ништо ова, овај не игра ЛШ, не е дел од тренингов, залутан е. :icon_mrgr

--- надополнето ---

Да сум ко Торес сега ќе продолжам со то шо го праев досега - да не се видам нигде и да не допрам топка. Помал е срамот така.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Му измести вилица на малиов,ке го биде човеков :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Малуда на лето аут :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom