F
fantomX
Гостин
То е то, сега да ја освојуваме ЛШ.:salut:
Брат, барем од тебе не очекував да се откажеш на полувремеТо е то, сега да ја освојуваме ЛШ.:salut:
Не, формацијава е топ, поставеноста е топ, само наместо Анелка да влезе Дрогба, ништо повеќе.Не е лошо, али Торес првите 15мин се трудеше нешто после го снема. Треба да го пушти Дрогба, а Анчелоти ако има поише муда треба да проба со 3ца со тоа што Ањелка би играл поназад, а и нема што да се чува, па може и пресврт ќе направат
Какво откажување? Па зар има поарен тренинг за ЛШ од второ полувреме во вакви околности?Брат, барем од тебе не очекував да се откажеш на полувреме
Сезонава е отидена јабана за нас, со големите тимови очигледно лошо почнавме сезонава така и ќе завршиме, бодовите подобро да ги бараме против малите тимови и да не дозволуваме киксови ала Фулам, Сандерленд и да се сконцетрираме токму на нив доколку го сакаме тоа фамозно 4то место, киксови од Тотенхем допрва очекувам репер за тоа ми е последниот нивен натпревар со Блекпул.Бодој се бодој бе конфузион, особено во нашава ситуација.
Да бе, и со Калу исто, сите напаѓачи. А срединана нека ја ора Јунајтед. Море Микел требаше, или МекЕкран со појќе храброст, еве полнолетен е од денеска. Место Анелка, можи Торес сам напред во ваков дуел.Не е лошо, али Торес првите 15мин се трудеше нешто после го снема. Треба да го пушти Дрогба, а Анчелоти ако има поише муда треба да проба со 3ца со тоа што Ањелка би играл поназад, а и нема што да се чува, па може и пресврт ќе направат
Ако сега е јабана отидена, тогаш шо ќе кажиме ако не се пласираме во ЛШ догодина?Сезонава е отидена јабана за нас, со големите тимови очигледно лошо почнавме сезонава така и ќе завршиме, бодовите подобро да ги бараме против малите тимови и да не дозволуваме киксови ала Фулам, Сандерленд и да се сконцетрираме токму на нив доколку го сакаме тоа фамозно 4то место, киксови од Тотенхем допрва очекувам репер за тоа ми е последниот нивен натпревар со Блекпул.
На крај краева, ова сигурно нема да е крајниот резултат на ваквото дерби, сите опции се во игра, како и да е јас сум задоволен од играта на Челзи макар изгубиле на крај.
Мислев на повеќе од тоа, мислев на најавите на некои наши играчи кои мислеа можат да стигнат до првото место со евентуална победа над Манчестер, мислев на тоа мислиш.Да бе, и со Калу исто, сите напаѓачи. А срединана нека ја ора Јунајтед. Море Микел требаше, или МекЕкран со појќе храброст, еве полнолетен е од денеска. Место Анелка, можи Торес сам напред во ваков дуел.
--- надополнето ---
Ако сега е јабана отидена, тогаш шо ќе кажиме ако не се пласираме во ЛШ догодина?