Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.089
Поени од реакции
2.036
За Мозес :cenzura: :cuc:.

Мата ми е многу себичен во последно време го имаше два пати отворен Торес, а ја шутна без врска. Дали чуствува дека има шанса да го изгуби стартното место или пак е во слаба форама поради продолжениот одмор.

Најслаба карика ни се дефинитивно напаѓачите, некако премногу лошо се позиционираат сите троица, премногу извлекување на крило и враќање назад по топката. Дали е тоа тактика на Мурињо или нешто друго незнам али битно е дека не функционираме добро со таквата поставеност.
Можеби и навистина ни треба Руни.... :unsure:

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Одлична победа,мада да се трудеа повише можеа и повеќе гола да дадат ама тоа е.Одбраната предобра,колку само топки изблокираа...Торес вол,па шутни еднаш,не само се дрибла и се врти наоколу.Мата,Хазард и Оскар солидни,Шурле очај,само се извади со волејот,Мозес ме изненади позитивно.Рамче која брзина човече,како само лесно поминуваше,на крај каков продор направи,штета што подаде. :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Не треба ова премногу сериозно да се сфаќа,ипак пријателски натпревари се.Тек тешкото допрва доаѓа.Со Реал ќе видиме до кај сме и што сме,да не ни шибнат едно 5 комада па да падне све во вода.
Според мене мора да се донесе напаѓач,до кога ќе чекаме да се разигрува Ба?Место да кине мрежи он си го лади напред.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Не треба ова премногу сериозно да се сфаќа,ипак пријателски натпревари се.Тек тешкото допрва доаѓа.Со Реал ќе видиме до кај сме и што сме,да не ни шибнат едно 5 комада па да падне све во вода.
Според мене мора да се донесе напаѓач,до кога ќе чекаме да се разигрува Ба?Место да кине мрежи он си го лади напред.

G

Geezer

Гостин
Моите пулени од сенка, Мозес и Шурле :love:

Лесно победивме, ме потсеќа овој Челзи на оној од пред 9 години отприлика. Не можам да му опростам само на Рамче, што направи слалом низ одбраната на Милан и му ја подаде на Лукаку, наместо да завршува.
Инаку, не е точно дека утакмицата со Реал ќе докаже дали сме способни за нешто повеќе или не. Сепак е пријателска, не мора да значи дека и ако ги победиме, сме најдобри на свет.

И dragonsky , ќе ти го тргнам лајкот за составчето од пред некоја страна, не видов дека Мозес и Рамирес ги немаш. А, те лајкнав за позицијата на Оскар, да знаеш.

dragonsky

Ако Рамче игра така, тогаш Микел игра ладно-ладно, Гренланд, па после има еден период, Хаваи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Моите пулени од сенка, Мозес и Шурле :love:

Лесно победивме, ме потсеќа овој Челзи на оној од пред 9 години отприлика. Не можам да му опростам само на Рамче, што направи слалом низ одбраната на Милан и му ја подаде на Лукаку, наместо да завршува.
Инаку, не е точно дека утакмицата со Реал ќе докаже дали сме способни за нешто повеќе или не. Сепак е пријателска, не мора да значи дека и ако ги победиме, сме најдобри на свет.

И dragonsky , ќе ти го тргнам лајкот за составчето од пред некоја страна, не видов дека Мозес и Рамирес ги немаш. А, те лајкнав за позицијата на Оскар, да знаеш.
Мозес и Рамче ми играат топло-ладно. Еден натпревар ќе растурат друг натпревар 2 паса нема да сврзат.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Gazat momcive a? akooo akoooooo... inter poeban, milan poeban. :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
:pos:

Со овој шреков цело време ќе се замараат и на крај со курот у раце ќе останат.Тоа па дебелото ако сака да иде нека побара трансфер, а не да гледа дали ќе го исвиркуваат на Олд Шитфорд и што ти ја знам таму.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сега веќе и потврдено е од Јунајтед дека е одбиена и втората понуда за Руни.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Што се деси со Сем Хатчинсон? Ниту трага и глас од него.
Епа нели се врати од пензија, лани отиде на позајмица и уште во септември пак го повреди коленото. После дури во март негде почна да тренира пак, а сега кај е и што прави поима немам. Ништо од него, нема шанси да игра.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Где сте мишеви? :D Ме немаше негде скоро 2 недели, кажете што има ново од трансфери, гледам само за некој млад Хрват ми се чини беше, Перица нешто. Гледам сме ги тепале миланскиве екипи, ми се свиџа тоа, колку за загревање, сега ќе ги ѕирнам головите.

Kajgana Shop

На врв Bottom