Јас уште од јануари 2011 го имам тоа чувствоНе знам, имам некое чувство дека сезонава Торес ќе распали, дали поради Мурињо, или поради што, ама чудно за мене да се чувствувам вака со оглед на тоа дека бев првиот негов хејтер на фан клубов.
Ја одбиле понудата последна. Која е поентата незадоволен играч да чуваат, не знам. Иако, Мурињо ги изремети поштено, ги разбранува најголемите конкуренти, па и да не го земеме Руни, можеби другата цел си ја остварил.
Ма да, ете го Руни пак, тимот оди во Шведска, тој останува во Англија, имал ''повреда на рамото'' , што е симптоматично во најмала рака.
И не знам, зборите за Торес, како некое дете од академија, па сега под палка на Мурињо, ќе се усовршел, ќе бил подобар. Мислам, не сакам муабет да правам за тоа. Секоја сезона ќе го чекаме, а дотогаш ќе ни биде Лампард најдобар стрелец.
Мене не ми е јасно зошто сте толку песимисти околу напаѓачкото трио што го имаме ?
Торес,Ба,Лукаку.
Јас да сум со тројцата ќе комбинирам.Не ни треба друг.Го имаме Лукаку,гладен е за голови за успех итн.Ќе даде се од себе,исто и Ба и Торес.
1 - 0До сега на пријателскиве натпревари имаме примено само еден гол и тоа авто гол ако не се лажам![]()