Фан Клуб: Челзи

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.215
Поени од реакции
13.657
Хах сега гледам Торес што направил вчера, преспав тој момент.
Повеќе се смеев за тоа што не шутна него што падна на топката. Ебати плавушата шутни бе у гол.

H

HoT IcE

Гостин
Не знам за вас, ама ако игра Торес како што играше вчера ја би го прифатил со две раце. Гори од желба да се наметне и покаже, имаше добри потези, ама финиш му е катастрофа. Со работа под палка на Мурињо има да пали и жари.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Торес и вчера и против интер сам по еднаш се прошета низ одбраната, ама џабе му е тоа ако не направи ништо на крај.

H

HoT IcE

Гостин
Не знам, имам некое чувство дека сезонава Торес ќе распали, дали поради Мурињо, или поради што, ама чудно за мене да се чувствувам вака со оглед на тоа дека бев првиот негов хејтер на фан клубов.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Не знам, имам некое чувство дека сезонава Торес ќе распали, дали поради Мурињо, или поради што, ама чудно за мене да се чувствувам вака со оглед на тоа дека бев првиот негов хејтер на фан клубов.
Јас уште од јануари 2011 го имам тоа чувство :D

G

Geezer

Гостин
Ја одбиле понудата последна. Која е поентата незадоволен играч да чуваат, не знам. Иако, Мурињо ги изремети поштено, ги разбранува најголемите конкуренти, па и да не го земеме Руни, можеби другата цел си ја остварил.

Ма да, ете го Руни пак, тимот оди во Шведска, тој останува во Англија, имал ''повреда на рамото'' , што е симптоматично во најмала рака.

И не знам, зборите за Торес, како некое дете од академија, па сега под палка на Мурињо, ќе се усовршел, ќе бил подобар. Мислам, не сакам муабет да правам за тоа. Секоја сезона ќе го чекаме, а дотогаш ќе ни биде Лампард најдобар стрелец.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.617
Ја одбиле понудата последна. Која е поентата незадоволен играч да чуваат, не знам. Иако, Мурињо ги изремети поштено, ги разбранува најголемите конкуренти, па и да не го земеме Руни, можеби другата цел си ја остварил.

Ма да, ете го Руни пак, тимот оди во Шведска, тој останува во Англија, имал ''повреда на рамото'' , што е симптоматично во најмала рака.

И не знам, зборите за Торес, како некое дете од академија, па сега под палка на Мурињо, ќе се усовршел, ќе бил подобар. Мислам, не сакам муабет да правам за тоа. Секоја сезона ќе го чекаме, а дотогаш ќе ни биде Лампард најдобар стрелец.

Јунајтед, освен Верон, нема продадено играч од типот на Руни на конкурент...
Не сакаат да го засилат Челси во единствената позиција која чкрипи...

Иако сакаш да го прославиш Мурињо со неговите mind games откако дојде пак во Челси, разбрануван беше односот меѓу Руни и Јунајтед многу пред да се знаеше дека Мурињо ке се врати во Лондон, со изјавата на Фергусон дека Руни побарал да си оди, по втор пат...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.089
Поени од реакции
2.036
А да им испратиме една „Кавани“ понуда на Јун па сите да бидеме среќни и задоволни... :D

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мене не ми е јасно зошто сте толку песимисти околу напаѓачкото трио што го имаме ?

Торес,Ба,Лукаку.

Јас да сум со тројцата ќе комбинирам.Не ни треба друг.Го имаме Лукаку,гладен е за голови за успех итн.Ќе даде се од себе,исто и Ба и Торес.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Мене не ми е јасно зошто сте толку песимисти околу напаѓачкото трио што го имаме ?

Торес,Ба,Лукаку.

Јас да сум со тројцата ќе комбинирам.Не ни треба друг.Го имаме Лукаку,гладен е за голови за успех итн.Ќе даде се од себе,исто и Ба и Торес.

Еми се плашиме :D.Како што приметуваш и ти повеќе голови даваат средните играчи отколку напаѓачиве.
Дека ни е сјајен нападот тешко тоа.Манчестер каде каде има подобри напаѓачи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
До сега на пријателскиве натпревари имаме примено само еден гол и тоа авто гол ако не се лажам :ROFLMAO:

И морам уште еднаш да го сподлам најгенијалното мото на сите времиња:

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Против Реал Мадрид играме на 08.08.2013 од 03:00, мислам дека никој не напиша претходно. (n) треба цела вечер да не спијам...

Kajgana Shop

На врв Bottom