Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Коментари за Руни на темава: Не е во форма, не даваше лани голови ама можеби ако дојде кај нас ќе почне да дава голови, роден победник е, знае сам да реши натпревар.
Цена: 30м фунти

Дрогба: истово+поголеми се шансите дека ќе дава голови за нас него ли руни, поефтин е, ќе биде сакан од навивачите за разлика од Руни, младите играчи ќе го гледаат како ментор, ќе се грижи за одржување на добра атмосфера во тимот, нема да се буни ако седне на клупа.

И после чудете се зошто не го сакам Руни.

(ова само како пример летово имаше повеќе од 5 напаѓачи што би биле подобар трансфер од Руни)

Ова онака да спомнам а не дека се замарам со Руни во моментов.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Aj да видиме дали некој ќе ја погоди формацијата против Милан. Еве ја мојата:
4-2-3-1:
Cech;
Azpilicueta, Luiz, Terry, Cole
Lampard, Essien;
Hazard, Mata, De Bruyne;
Torres.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
те го составо, не сам го ногу промашил, од дека ^^
Cech; Azpi, Ivanovic, Cahill, Bertrand; Van Ginkel, Essien; De Bruyne, Oscar, Hazard; Ba

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Солидно тимче. Ба ќе добие шанса да се докаже а истото важи и за Бертранд. Ван Гинкел и Де Брујне пак добиваат шанса и тоа исто не е лошо освен што немаме класично десно крило (ама нема ни да имаме цела сезона освен Мозес) така да добро е. Во второ сакам и Лукаку и Торес да добијат шансам не би било лошо Торес да игра десно а Лукаку централно. Во секој случај ако победиме ќе видиме до кај сме со екипите за во Европа а ако изгубиме до кај сме со некоја друга екипа од Англија.
Него во 2 саат играме така?

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Луиз го нема бидејќи има проблем со бутната коска. :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе го продаваме Луиз сто посто.. :D

Да не прочитав тука (и на фб) во 2 саат ќе ја чекав утакмицава :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ееееееееееее, после ваквите се сметаат за фанови, а незнаат тимот кога им игра. :icon_lol:
--- надополнето: 5 август 2013 во 01:12 ---
Колку смирено Де Брујн :cuc:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Де Брујне > Оскар

Сезонаав може слободно да игра прв тим. Де Брујне,Хазард, Лукаку. Колку само ќе газат :D

Добри сме не ни треба ништо во моментов, да ги победиме Миланезиве ќе видиме до каде сме.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Бане искочи два пути напред и имаше повеќе шанси да даде гол, него Ба кој стои напред цело полувреме.:tapp:
Средината е уште појака оваа сезона, вакви проигрувања и ебавања ти е милина да гледаш.КВД има осет за гол, може понекад и да се употреби како шпиц нема да згреши Мурињо.

Kajgana Shop

На врв Bottom