Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
За со Базел Кол е суспендиран поради картони.
--- надополнето: 28 април 2013 во 18:04 ---
Одличен резултат,Лампард легенда,инаку кај беа Торес и Мојсие?:confused:
Торес на клупа а за Мозес не знам.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Торес мора да игра, ама не знам зошто го сметате за играч од втор ред.Па лани им даде гол на Јунајтед.
Бенајун му е миленик на Рафа и тој ваљда ќе игра како и Мозес.
Само да се надеваме дека КОНЕЧНО и Марин ќе добие шанса.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Каков викенд еј,победа на Челзи,реми на Тотенхем и Арсенал,3-то место на табела со меч помалку од Арсенал :cool:

G

Geezer

Гостин
Имам чувство глупаво дека ќе загубиме од Јунајтед, дај Боже да грешам. Ќе си тепаат, да ни вратат за поразите сезонава, плус на Олд Трафорд. А, глупаво би било и да не ги победиме Тотенхем, кои ни се пациенти на Стемфорд години наназад, а и сезонава им дадовме 4 гола на нивната нивна и ги победивме, којзнае по колку време.
Се зависи од нас, точно. Блиску сме, ама и далеку.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ете така, сега се зависи од нас.
И претходно зависеше се од нас :)

Него не знам што вака се нервирате за пласманот во ЛШ. Моментално сме 3ти со натпревар пред 4тиот.
Не е нож до коска работава. Е сега да изгубиме и од Јунајтед и од Тотнем тогаш може вака да се реагира ама и во таков случај сепак не знаеме како ќе изиграат Тотнем и Арсенал викендов така да далеку е од зафркната работава.
Еве Арсенал да не ги победи Виганола на гости а ние некако да ги тепаме Јунајтед топ ќе биде :D

G

Geezer

Гостин
И претходно зависеше се од нас :)

Него не знам што вака се нервирате за пласманот во ЛШ. Моментално сме 3ти со натпревар пред 4тиот.
Не е нож до коска работава. Е сега да изгубиме и од Јунајтед и од Тотнем тогаш може вака да се реагира ама и во таков случај сепак не знаеме како ќе изиграат Тотнем и Арсенал викендов така да далеку е од зафркната работава.
Еве Арсенал да не ги победи Виганола на гости а ние некако да ги тепаме Јунајтед топ ќе биде :D

Тотенхем, Евертон, Јунајтед и Астон Вила која се бори за опстанок, играме неконстантно цела сезона, не било нож до грло? Еден бод пред Арсенал, три пред Тотенхем и утакмица со нив. Најтежок распоред, дебил тренер и обврски во Европа Лига.
Мене не ми се гледа ни одблиску како завршена работа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Тотенхем, Евертон, Јунајтед и Астон Вила која се бори за опстанок, играме неконстантно цела сезона, не било нож до грло? Еден бод пред Арсенал, три пред Тотенхем и утакмица со нив. Најтежок распоред, дебил тренер и обврски во Европа Лига.
Мене не ми се гледа ни одблиску како завршена работа.
Ај на крај на сезона ќе правиме муабет :D
Мене ми е проблем 3то да завршиме. А за 4то тоа не е толку тешка работа :)

G

Geezer

Гостин
Ај на крај на сезона ќе правиме муабет :D
Мене ми е проблем 3то да завршиме. А за 4то тоа не е толку тешка работа :)

Сеедно, само да играме, мене ми е. Секоја утакмица е како финале. Ќе правиме муабет, ти си во предност, ние сме трети моментално, да бевме не дај Боже 5-ти ќе видевме дали ќе правеше ваков муабетС.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Сеедно, само да играме, мене ми е. Секоја утакмица е како финале. Ќе правиме муабет, ти си во предност, ние сме трети моментално, да бевме не дај Боже 5-ти ќе видевме дали ќе правеше ваков муабетС.
Па добро ако бевме 5ти тогаш немаше да го правиме муабетов пошто во таква ситуација оправдано е да се плашиш за пласман во ЛШ (ова за другите важи исто :D )
И точно дека секоја утакмица ни е како финале али сами се ставивме во ваква ситуација.

Мене баш и не ми е сеедно дали ќе бидеме 3то или 4то.
Ако сме четврто ќе играме со германска/шпанска/италијанска екипа така да подобро одма да си обезбедиме пласман :)

Kajgana Shop

На врв Bottom