Фан Клуб: Челзи

АнаКаренина

Muy Tranquilo
Член од
30 јуни 2012
Мислења
104
Поени од реакции
228
Зошто будалите од ск прајм ја прекинаа утакмицата о.О ? И сеа кај да гледам? Има некој асален линк да ми пушти по пп?!

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ете го пеналчето од Клатенбург шо го зборев пред некој ден :D Нема да е лошо да дадат уште некое голче да ја подобриме малку гол разликата... со Арсенал сме тука некаде
Зошто будалите од ск прајм ја прекинаа утакмицата о.О ? И сеа кај да гледам? Има некој асален линк да ми пушти по пп?!
клик солидна слика 300kbps со англиски коментатори

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Добро бе дебелово чул за замена?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
:ROFLMAO: (смајливо прочитај го во 90мин кога ќе влзе Торес :D )
Нека влезе, замените бетер ми се :D

Него коа сме више кај темава, како ви идат ротацииве на дебелото? Се исплати да го зеам Азпиликуета за следниве натпревари? Ќе игра тој често?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Нека влезе, замените бетер ми се :D

Него коа сме више кај темава, како ви идат ротацииве на дебелото? Се исплати да го зеам Азпиликуета за следниве натпревари? Ќе игра тој често?
Кој го знае.
Ваљда ќе игра следната недела.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Го мрзи да стане од клупа, а не замена да ти прави ебате шукаот.:tapp: Штета само Френки што не го сруши рекордот на утакмицава, а имаше шанси за тоа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Слабо второ ама ај, битно земавме 3 бода. Сега уште шампионите да можат бар нерешено да извадат и одлично ќе биде.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Добра очекувана и рутинирана победа.
Сега со Базел да извадиме тим од играчи што немаат играно во ЕПЛ сезонава и после со победа на Тотнем (а и минимум реми со Јунајтед) да си ја осигураме позицијата во ЛШ.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Разочарувачки делуваше Ба. А и Лампард можеше да го сруше рекордот . Мата малце на крај , добар обид но барем да подадеше , асистенција ќе му се пишеше а вака ништо :) . Второ полувреме реализација 0 .

G

Geezer

Гостин
Преку 20 шута на утакмица, одамна не се случило такво нешто. Требаше да ги докрајчиме, ама се испичкавме безвезе.
3 бода, ух, полесно се дише сега. Уште да киксне Арсенал и ќе биде многу подобро. Да не загубиме на Олд Трафорд и да ги тепаме Тотенхем дома, после со Вила и Евертон ќе биде лесно.
Многу сме блиску, мораме да се квалификуваме. За со Базел Ејк и Марин, Мозес и Торес. Може и Лампард со Микел, Луиз малку да одмори, а и Бертранд наместо Кол, да се среди овој после повредава.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Одличен резултат,Лампард легенда,инаку кај беа Торес и Мојсие?:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom