Фан Клуб: Челзи

G

Geezer

Гостин
Не бе братко не те контрам, само си кажују мое мислење, и никад не играмос с двоица ДМФ, такој изгледа само на почетак на утакмицу кд ке ги распоредив, али како се одвива утакмица може да се види например дека Рамче е цело време на противничку половину а Микел увек остануе на нашу половину, такој е и Лампард кд игра поназад, е сга кд треба да се бранимо враќа се и Рамче позади и тој не е ништо чудно, а за Торес мислу дека несам необјективан, затој што не га гледам ја само Челси, гледам и други екипе како играв и сс тој гледам и РВП како игра, и Руни, Бензема, Виља, Суарез, Џеко и ред други и можу да кажу дека Торес е много класе под нив !

Го почитувам твоето мислење. Заклучоците мои, беа донесени од утакмицата вчерашна. Торес вчера, со оглед на тоа колку топки доби, играше супер. Не ги споредувам, ти кажав и зошто. До вчера Торес беше дух, како да игравме со играч помалку, сега повторно придонесува за играта, последниов месец, му се врати самодовербата што е позитивно за нас. Играме, фала Богу и во Реал, Кедира оди понапред, а Чаби останува на половина, сите што играат 4-2-3-1 , еден од задњите везни знае да се убаци во напад, како Туре, како Рамирес, ете Кедира и останати, инаку формациски е поставено така како што е.

Инаку, зошто црни ни се вторите дресови години уназад, не знам. Ептен се глупави, а и малерозни. За оние посуеверните, како мене. Одличен трет дрес имавме сезонава, тој требаше да ни биде гостински, а не црниот. Немаме никаква врска со црна боја, не знам зошто ја форсираат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дресот некако премногу едноставен ми изгледа. Некако по олд скул ми е.
Добар е ќе заврши работа :D
--- надополнето: 18 април 2013 во 14:46 ---

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Two legends :)

А дресот не е лош баш е убав . Сега на Чех како ќе му одговара жолта боја за мерак :D

G

Geezer

Гостин
Мурињо, Мурињо, спремајте терен за Пелегрини. Малце и Мурињо се поигрува со нас, заедно со агентот, што воопшто не ми се допаѓа.

Mourinho reportedly intends on accepting a 3 year contract at Chelsea with a likely salary between 10-15m Euros per year. (Le 10 Sport)

Ова најново... ќе биде пеколно летово со шпекулации.. али ова време, четврток глуп ден, све ти е поинтересно од учење, ќе ве известувам, што...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.086
Поени од реакции
2.030
Добро е победивме, овој беше меч во кој не смеевме да загубиме. Играта ништо не е смената и натаму се сведува на безидејно пимплање околу шеснаесетникот и чекање на индивидуален потег.
Предобар гол на Луиз сигурно ќе биде во најдобри три гола на сезонава.
Хазард е премногу изморен време е да одмори малку се гледа дека веќе нема сила во него.
Мозес мора повеќе да се залага, како да го мрзеше да трча во Виган сам ќе ја земеше топката и дриблаше све живо.

Капитенот наш полека и сигурно се враќа со старата добра форма, закачи добри два гола и имаше добри интервенции.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Диди си растура со головите . 2 гола во 5 мин цар :)

H

HoT IcE

Гостин
Со Шурле потврдија од Леверкузен дека се почнати преговори, најверјатно Брујн ќе иде у Леверкузен, а кај нас Шурле. По мене одличен е трансферов, Шурле може да игра добро и на лево и на десно крило, а ние сме особено тенки на десно крило, со Шурле го покривме тоа, и плус секогаш е здраво кога се носат нови играчи и млади, се создава конкуренција, и играчите повеќе работат кога има конкуренција.

Kajgana Shop

На врв Bottom