Фан Клуб: Челзи

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Добра утакмица, конечно еднаш да не се нервирам низ текот на целиот натпревар. Сите беа за пофалба, само ми е криво Лампард што не даде гол. Некако пропаѓа рекордов од утакмица во утакмица, криво ќе ми биде ако не го сруши :(

L

Löwe

Гостин
Конечно една рутинирана победа. Без и малку тресење за резултат.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Не ја гледав, освен головите сеа, и ова чудо на Давид Луиз комотно може да конкурира за гол на сезоната. Ебати топовски шут, брееее

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Не ми е гајле за ливчето,многу побитно ми e што Челзи победија ;)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Добра утакмица, конечно еднаш да не се нервирам низ текот на целиот натпревар. Сите беа за пофалба, само ми е криво Лампард што не даде гол. Некако пропаѓа рекордов од утакмица во утакмица, криво ќе ми биде ако не го сруши :(
Сака да го сруши наредната сезона, if u know what i mean ;)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Што е ова бе, Луиз и Тери давале голови :D
Ова на Луиз :vozbud::vozbud:
Другите ќе ги видам, еве сега до 40та минута сум.
Најбитно е дека земавме три бода на тешко гостување и сега имаме бод повеќе од Арсенал, а и утакмица помалце. Победа против Ливерпул би било одлично.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.909
Поени од реакции
67.572
Вечер мора да се тепа и тој два у два, посра ми се врапче днске на панталоне и одма отиде у кладилницу и стави гу 2-2, викав људи тој среќу носило, и ако е стварно панталоне не ги перу до кд има ефект ! !
--- надополнето: 17 април 2013 во 19:47 ---
Вечер мора да се тепа и тој два у два, посра ми се врапче днске на панталоне и одма отиде у кладилницу и стави гу 2-2, викав људи тој среќу носило, и ако е стварно панталоне не ги перу до кд има ефект ! !
Ти брат, овакви работе малце порано да кажуеш :D

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Мене воопшто не ми се свиѓаше коа видов дека од одбрана играчи постигнале голови.Тоа значи дека тиња ни е нападот да не речам катастрофален.Тоа се виде и против Сити.
Ќе бидам задоволен ако оваа година бидеме на 3-то место.

G

Geezer

Гостин
Maлце е посветол од вообичаено, Челзи имале отсекогаш потемни, како сезонскиов, ама добар е. Ми се свиѓа, некоја мешавина е направена. Плус не асоцира на подобри времиња.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ја и ти изгледа смо гледале различну утакмицу, једино што га делу овдека мислење сс тебе е Мозес дека е тапа, иначе Тореса ми га испофали сс некои дриблинзи ја тој ништо не виде, виде исто постаро од њега, кочење на акцие, лошо позиционирање, лош шут, углавно како да игра против нас а не за нас, спореди ги само Ван Перси и Торес а можеш и место РВП и Чичарито и јасно ке ти е кој е кој, Торес во оваа утакмица буквално ништо не направи освен тој шут со глава, одбрана на ниво, тебе нети чинел Бертранд, а јас мислам дека одигра солидно, зборуваш за нов ДМФ, а јас негледам никаква потреба додека се тука Микел и Луиз а на тоа место може да игра и Рамче, но во прв план тука треба да е Микел, друга работа до голот и после голот играта беше одлична со агресивен пресинг на нивната половина е сега имаа и тие некои шанси, но неги искористија, искрено Фулам е озбилна екипа и технички спремни да направат проблем на било кој клуб, така да според мене ова е можеби најдобрата утакмица под водство на свињава!
Братко изгелда ти нечиташ како што треба :), за ДМФ ти викам дека тука треба да игра Микел има неверојатни две сезони, поради одмор би можел да се ротира со Луиз но моментално е неприкосновен на таа позиција, а ти велиш демек Луиз имал бољи шут и пас и требал да игра, а каде што Микел е каде каде подобар во читање на игра на противникот, подобро позиционирање и фаулирање управо време,е затоа Микел е бољи на ДМФ од Луиз, а уствари и затој е тај позиција измислена, а сви добро знаемо дека Луиз кд игра ЦБ се забрави напред а не па кд е пуштен у средину, такој да Луиз е одличан на ЦБ, Микел е још поодличан на ДМФ, за Бертранд нејќу да дебитирам он е резерва бек и мења га Кол како што треба, тој е мое мислење, е сга за Торес, кажими што имаше Челси како тим од тија 2-3 дриблинзи плавушата што ги направи, ништо, цело време се губи као невиност на матуру, има дадено повише голови од лани само затој што Мата, Хазард и Лампард му делив неверојатни топке, куде што некад и незнае и сс такви топке да даде гол, дечко е невиден промашај и он кд игра Челси ама буквално ништо корист како екипа нема од њега, види гу само разлику кд е Ба на терен, па кд е овој гомно и јасно ке ти биде што е прав нападач, играч што зима плату како њега и што има толко простор за играње треба свак додир у 16 метра да га претвори у гол, треба да гу ремети противничку одбрану, треба да влече барем еднога играча за да се отвори простор за други, што од овој прави Торес, кочи гу игру, лошо се позиционира нема појма куде се наваѓа, завршан шут ако има среќу можда и ке улегне, друго ништо, такој да што побрзо се ослободимо од њега тој подобро за тим !

G

Geezer

Гостин
Братко изгелда ти нечиташ како што треба :), за ДМФ ти викам дека тука треба да игра Микел има неверојатни две сезони, поради одмор би можел да се ротира со Луиз но моментално е неприкосновен на таа позиција, а ти велиш демек Луиз имал бољи шут и пас и требал да игра, а каде што Микел е каде каде подобар во читање на игра на противникот, подобро позиционирање и фаулирање управо време,е затоа Микел е бољи на ДМФ од Луиз, а уствари и затој е тај позиција измислена, а сви добро знаемо дека Луиз кд игра ЦБ се забрави напред а не па кд е пуштен у средину, такој да Луиз е одличан на ЦБ, Микел е још поодличан на ДМФ, за Бертранд нејќу да дебитирам он е резерва бек и мења га Кол како што треба, тој е мое мислење, е сга за Торес, кажими што имаше Челси како тим од тија 2-3 дриблинзи плавушата што ги направи, ништо, цело време се губи као невиност на матуру, има дадено повише голови од лани само затој што Мата, Хазард и Лампард му делив неверојатни топке, куде што некад и незнае и сс такви топке да даде гол, дечко е невиден промашај и он кд игра Челси ама буквално ништо корист како екипа нема од њега, види гу само разлику кд е Ба на терен, па кд е овој гомно и јасно ке ти биде што е прав нападач, играч што зима плату како њега и што има толко простор за играње треба свак додир у 16 метра да га претвори у гол, треба да гу ремети противничку одбрану, треба да влече барем еднога играча за да се отвори простор за други, што од овој прави Торес, кочи гу игру, лошо се позиционира нема појма куде се наваѓа, завршан шут ако има среќу можда и ке улегне, друго ништо, такој да што побрзо се ослободимо од њега тој подобро за тим !

Види, зошто секогаш тргам од себе, ај реков да видам дали стварно сме гледале иста утакмица. Читав по форуми навивачки, 90 посто од членовите го делеа моето мислење. А, ни се знаеме ни сме се виделе. Со другариве со кои гледав, исто.
Е сега проблемот е што кај тебе има необјективност за Торес, затоа што премногу штета ни направил, што е точно, а и премногу пристрасност за просечниот Бертранд, дека е наше дете. Разбирам.
За Микел и Луиз, не играме со еден деструктивец ние, играме со двајца позади, не реков да се избаци Микел, туку да се играат и двајцата, или Луиз со Рамирес.
Микел е добар, но не е константен, две утакмици игра на ниво, две не. А, Микел го поддржувам откога дојде, сите кога го бркаа, јас велев да остане. Уште стојам на тоа.
Или па, едноставно ми контраш, како и пола фанклуб, кои не дека читаат и ја согледуваат ситуацијата, туку дека сум пишал јас па затоа.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Види, зошто секогаш тргам од себе, ај реков да видам дали стварно сме гледале иста утакмица. Читав по форуми навивачки, 90 посто од членовите го делеа моето мислење. А, ни се знаеме ни сме се виделе. Со другариве со кои гледав, исто.
Е сега проблемот е што кај тебе има необјективност за Торес, затоа што премногу штета ни направил, што е точно, а и премногу пристрасност за просечниот Бертранд, дека е наше дете. Разбирам.
За Микел и Луиз, не играме со еден деструктивец ние, играме со двајца позади, не реков да се избаци Микел, туку да се играат и двајцата, или Луиз со Рамирес.
Микел е добар, но не е константен, две утакмици игра на ниво, две не. А, Микел го поддржувам откога дојде, сите кога го бркаа, јас велев да остане. Уште стојам на тоа.
Или па, едноставно ми контраш, како и пола фанклуб, кои не дека читаат и ја согледуваат ситуацијата, туку дека сум пишал јас па затоа.
Не бе братко не те контрам, само си кажују мое мислење, и никад не играмос с двоица ДМФ, такој изгледа само на почетак на утакмицу кд ке ги распоредив, али како се одвива утакмица може да се види например дека Рамче е цело време на противничку половину а Микел увек остануе на нашу половину, такој е и Лампард кд игра поназад, е сга кд треба да се бранимо враќа се и Рамче позади и тој не е ништо чудно, а за Торес мислу дека несам необјективан, затој што не га гледам ја само Челси, гледам и други екипе како играв и сс тој гледам и РВП како игра, и Руни, Бензема, Виља, Суарез, Џеко и ред други и можу да кажу дека Торес е много класе под нив !

Kajgana Shop

На врв Bottom