Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^
Тачно. Видиш не ми текна на него.
Па и ти кога спомна у последни 8-9 години одма помислив на првите години на Мурињо. (освен ако не си мислел на некој друг )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чудно ако е тој зошто имаше лоша повреда, приморана беше неговата пензија, инаку доста потенцијал има(ше) во него. Сега дали ќе игра како што играше ќе видиме.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Мислев на друг, на Хачинсон не ми текна баш, изумив дека воопшто имаше прекинато со кариерата он.
Мислев на еден Швеѓанец, не одигра ниедна утакмица. :)

Иначе dragonsky
Mikel scored his first goal for Chelsea in their 6–1 FA Cup victory overMacclesfield Town on 6 January 2007. He also scored against Nottingham Forest in the following round of the competition.
2006/07, и двата во ФА куп. Толку од него. Знам беа два, и тоа во иста сезона во куп утакмици ама не ми текнуваше против кои тимови.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мислев на друг, на Хачинсон не ми текна баш, изумив дека воопшто имаше прекинато со кариерата он.
Мислев на еден Швеѓанец, не одигра ниедна утакмица. :)
Горан Славковски? :ROFLMAO:

Ај баш да видам дали ќе ми текне на некој швеѓанец што играл во Челзи..
Чудно ако е тој зошто имаше лоша повреда, приморана беше неговата пензија, инаку доста потенцијал има(ше) во него. Сега дали ќе игра како што играше ќе видиме.
Пак се повреди :( Штета :(

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Магнус Хедман, го земаа како резервен голман кога се повредија Чех и Кудичини во 2006. :D

H

HoT IcE

Гостин
Немаше шанси да ми текне на овај, едвај го и паметам. Ама чекај, нели Хиларио бранеше?

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Да, Хедман беше резерва ама не изигра ниту една секунда шо се вика. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немаше шанси да ми текне на овај, едвај го и паметам. Ама чекај, нели Хиларио бранеше?
Ама ако се повредат двајца голмани од фа е дозволено да викнеш, купиш, сеедно уште еден голман надвор од рокот :) вие сте го собрале Хедман :)

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
According to Dailymail, Chelsea striker Fernando Torres wants to quit the team and head back to Liverpool.:vozbud:
Романе опамети се и пушти го...:cuc:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
According to Dailymail, Chelsea striker Fernando Torres wants to quit the team and head back to Liverpool.:vozbud:
Романе опамети се и пушти го...:cuc:
Може, за 5 милиони. Како би дошол...за куп утакмици. Во моментов во случајна трампа Даунинг Торес, пари би ви барал :D

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Може, за 5 милиони. Како би дошол...за куп утакмици. Во моментов во случајна трампа Даунинг Торес, пари би ви барал :D
Не веруем ни да го примат назад у Ливерпул хахахаха... прво ради формата, после ради навивачите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom