Фан Клуб: Челзи

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
goal.com измислуваат доста работи, ама сепак досега кај сите шпекулации (барем повеќето, оние посериозните) излегоа вистина. Кај има чад, има и оган. А инаку повеќе ми се свиѓа нивното барање, Ањелка да иде место Стариџ иако ја би ниту еден од нив двајцата...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Колку што е (не)точна информацијата за понудата од 40м + Стариџ, исто толку е (не)точна информацијата за барањето на Ливерпул од 50м+ Анелка.

Ако беше второто точно, веќе ќе беше прифатена понудата со Стариџ, бидејќи новите газди и пред ова ставија до знаење дека ниеден играч чија бројка на години почнува со 3 нема да биде допрва донесен во Ливерпул.

А гол.ком е врвот на безсмислените фудбалски вести. Ако на некој медиум би му верувал тоа е само Скај Спортс.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
торес не вреди 50 м
премногу се повредува
зарем толку нема некој друг на светов?
шо ќе ни фалеше ако дојдеше адебајор на позајмица?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Според најновите извори од островот Брус Бак се наоѓа во базата на фудбалскиот клуб Ливерпул каде ги договара последните детали околу ’Ел Нињо’…

Your Sports наведува дека представници на фудбалскиот клуб Челзи вечерва отпатувале во Ливерпул каде се преговара трансферот на Торес.

Останувале само ситници а трансферот би чинел неверојатни пеесет и пет милиони фунти, без ниту еден играч во договорот кој би одел во спротивна насока.

Доколку се случи овој трансфер секако дека би бил еден од најголемите на островот.

Платата според истиот извор би била околу сто и шеесет илјади фунти неделно, или поточно педесет повеќе од она што го заработува во Ливерпул.

A

Auditore

Гостин
'I would be amazed if nando was still a liverpool player on tue afternoon,
And I allso think we will have anelka and Drogba (till the end of the season) in liverpool shirts on tue evening +40 million in the bank.
Whats the point in keeping the lad if he does NOT want to play for us, we and the club will still carry on and get better, the same cannot be said about chelsea'

Морав... :pos2:
Иако и Челзи паѓа, ова е едно сосема друго и неприфатливо ниво за мене ко фан на еден клуб.

--- надополнето ---

Сепак Бертран се вратил од Нотингем, само моментално е нешто повреден, шо значи дека единствено Какута е пуштен без замена.
Овој подобар е од Анхолт или не знаеш?

A

Auditore

Гостин
Ако е вистина ова за Торес тогаш моето мислење е дека супер што ќе дојде, класа напаѓач.
Ценава ми е нереална, али ако решил Абрамович да даде толкава сума на пари, слободно, али мислам дека од сето ова ништо нема да излезе.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако е вистина ова за Торес тогаш моето мислење е дека супер што ќе дојде, класа напаѓач.
Ценава ми е нереална, али ако решил Абрамович да даде толкава сума на пари, слободно, али мислам дека од сето ова ништо нема да излезе.
Кога може да дава 100-200 м фунти за ументички дела може и 50 за класа играч како Торес :toe:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Абе, нешто слабо ни иде овие месеци а? Слава у глава кога удре, лошо е...

Kajgana Shop

На врв Bottom