Фан Клуб: Челзи

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Колку само појма нема овај Рамирез.Интелегенција никаква, талент такоџе.
Крева раце, бара топка... никако да забележи дека 2 метри дреми во офсајд

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Сега ако заврши 1-1 ке се игра уште еден натпревар на Стемфорд ?

F

fantomX

Гостин
Шо беше полошо од испаѓање во ситуација кога на страшно малиот играчки кадар не донесовме никој месецов, а ги пуштивме Анхолт и Какута? Играње реванш со Евертон во страшно згунатиот фебруари. Алал бе Карло, алал...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Значи 1-1 а ? Добро е...не сме изгубиле.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
со еден збор може да се опише мечот КАТАСТРОФА да бидеме искрени го извадивме газот Евертон заслужи да победи буквало не разби
ништо не функционираше како треба освен чех после ова денеска мислам дека воопшто не сме излегле од криза туку уште подлабоко сме во неа мислев дека рамирес е виновникот али не е дефинитвно затоа што моментално поголеми дупки(јами) се малуда анелка есиен босингва па и лампард не беше сјаен повреда ли е што ли е незнам е сега за анчелоти стварно незнам што да кажам човекот лани не направи стварно една мокна машинерија за голови а моментално сме никој и ништо послаби дури и од последниот во чемпионшип ај за минатите месеци изговор беа повреди па сега речиси сите се фит значи не е до повреди дали е до малиот фонд на играчи,до анчелоти,абрамович,некој трети стварно незнам а што е најтрагично трансвер период завршува за 2 дена а ние се играме со една невозможна мисија ТОРЕС епа алал да ни е!!!

A

Auditore

Гостин
Неможев да ја гледам утакмицава али според извештајов на chelseafc.mk сме биле мизерни, Чех царувал.
Тоа е тоа, само не знам зошто уште толку го ослабнавме тимот со пуштањето на Какута и Анхолт а не доведовме ниту еден играч, овде нешто ми смрди и тоа многу.

F

fantomX

Гостин
'I would be amazed if nando was still a liverpool player on tue afternoon,
And I allso think we will have anelka and Drogba (till the end of the season) in liverpool shirts on tue evening +40 million in the bank.
Whats the point in keeping the lad if he does NOT want to play for us, we and the club will still carry on and get better, the same cannot be said about chelsea'

Морав... :pos2:
Иако и Челзи паѓа, ова е едно сосема друго и неприфатливо ниво за мене ко фан на еден клуб.

--- надополнето ---

пуштањето на Какута и Анхолт а не доведовме ниту еден играч, овде нешто ми смрди и тоа многу.
Сепак Бертран се вратил од Нотингем, само моментално е нешто повреден, шо значи дека единствено Какута е пуштен без замена.

Kajgana Shop

На врв Bottom