GTFO
Pushing the button
- Член од
- 3 април 2009
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 4.579
Овие веќе сакаат да ве направат магариња,со извинување.
Знам, овај goal.com е чудо невидено.Овие веќе сакаат да ве направат магариња,со извинување.
Овој подобар е од Анхолт или не знаеш?'I would be amazed if nando was still a liverpool player on tue afternoon,
And I allso think we will have anelka and Drogba (till the end of the season) in liverpool shirts on tue evening +40 million in the bank.
Whats the point in keeping the lad if he does NOT want to play for us, we and the club will still carry on and get better, the same cannot be said about chelsea'
Морав... :pos2:
Иако и Челзи паѓа, ова е едно сосема друго и неприфатливо ниво за мене ко фан на еден клуб.
--- надополнето ---
Сепак Бертран се вратил од Нотингем, само моментално е нешто повреден, шо значи дека единствено Какута е пуштен без замена.
Кога може да дава 100-200 м фунти за ументички дела може и 50 за класа играч како ТоресАко е вистина ова за Торес тогаш моето мислење е дека супер што ќе дојде, класа напаѓач.
Ценава ми е нереална, али ако решил Абрамович да даде толкава сума на пари, слободно, али мислам дека од сето ова ништо нема да излезе.
Се согласувам со напишаново, но имам некое чувство дека сето ова е обична лага.Кога може да дава 100-200 м фунти за ументички дела може и 50 за класа играч како Торес