Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа дечки што е фер , фер е... јас да ви честитам за победата!
Изедначена игра , шанси на двете страни... ние не успеавме ни една да крунисаме со погодок... вие една шанса и една неодбранлива бомба на Алекс ... решен меч...
Па се гледаме следна прилика :)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Абе Алекс овој не е нормален! Ќе треба да му забранат да изведува слободни удари :)
За утакмицата..Арсенал не успеа у второ да ги искористи неколкуте шанси што ги имаше, ние бевме доста присвесни што знавме да го искористиме тоа и да прокнижиме нови 3 бода.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d56429f3-8e0d-40ef-973d-dc6b27cc9466&ln=3&typeBack=default
Стариот изгледа не сака да ја повтори истата грешка ко со Дрогба. Само шо овој пат нема да е 100.000 туку двоцифрен број милиони :)
Го гледав на неколку утакмици., не ми остави никаков впечаток... Не е ништо поарен од Какута на пример.

В

Вори

Гостин
Алекс е повреден 3 недели.У q-рац веќе,дефинитивно немаме среќа со повредиве.Бетер од Арсенал ќе станеме.
Утакмицата со Вила ќе ја пропушти сигурно,и најверојатно таа во ЛШ со Спартак,за после не се знае.
Добро што на Микел не му е ништо.Пу пу.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Го гледав на неколку утакмици., не ми остави никаков впечаток... Не е ништо поарен од Какута на пример.

дедо мраз , има само 17години што сакаш ти Бетмен да биде по теренот ?

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Па со 17 години кажи ми подобар играч со повеќе искуство со вакви предиспозиции

Алекс е повреден 3 недели.У q-рац веќе,дефинитивно немаме среќа со повредиве.Бетер од Арсенал ќе станеме.
Утакмицата со Вила ќе ја пропушти сигурно,и најверојатно таа во ЛШ со Спартак,за после не се знае.
Добро што на Микел не му е ништо.Пу пу.
Среќа во несреќа е шо сега има 2 недели пауза и најмногу 1-2 натпревари ќе пропушти

В

Вори

Гостин
Па кажав кој натпревари ќе ги пропушти.Со Вила и со Спартак очекувам вакво нешто:

----Босингва----Бане------Тери-----Ешли

Дека Жосе се враќа до 16-ти,а Ивановиќ ќе си игра на неговата природна позиција.

Едино нешто што ме плаши сезонава е тенката клупа,ама како и да е верувам во младите.

Иначе Лукаку за неговите 17 години е повеќе од солиден.Времето ќе покаже дали ќе стане како Дрогба(класа напаѓач)или ќе си остане просек во некоја ниско разредна лига како Белгиската.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
ударна вест - челзи прати скаут за играч на ФК Миравци.
Миравци ќе земе некоја пара конечно

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
другови, кај има фан шоп на клубов најблиску? иначе сакам од микел да зеам оригинал дрес ама 4555 ден. кошта еба му и тоа без царина или сл. работи

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Па кажав кој натпревари ќе ги пропушти.Со Вила и со Спартак очекувам вакво нешто:

----Босингва----Бане------Тери-----Ешли

Дека Жосе се враќа до 16-ти,а Ивановиќ ќе си игра на неговата природна позиција.

Едино нешто што ме плаши сезонава е тенката клупа,ама како и да е верувам во младите.
Не ми се верува Босингва да добие веднаш шанса како стартер. Поверојатно ми е да игра Фереира десно.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Значи имаме нов навивач на Челзи ... Коби Брајант !!!
:eek:jea::eek:jea::eek:jea:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom