F
Ех..да дојдат сите четворица,што убаво би билоАгуеро,Рибери,Пато,Торес...тоа се можните засилувања ова лето.
Хаха...интересна е.:tv:не знам дали сте ја слушале или не, ама песнава е партали!
Фудбалерот на Челзи и францускиот репрезентативец го продолжил својот договор со клубот до 2013 година, пишуваат англиските медиуми.
Николас Анелка кој во Челзи пристигна во 2008 година, ќе остане во клубот најмалку до лето 2013 година. Анелка сезонава постигна 15 голови за Челзи.
EPa brat treba da go pratis poveke Atletico pa ke vidis dal e dobar.Агуеро е пропаднат трансфер! До пред 1-2 недели мислев дека ќе го биде , ама не , ако е млад , нема да се вклопи во Челзи. Некако ми делува како да му помина времето , наместо да оди нагоре како што старее , и да се претвори во врвен играч , он игра се послабо и послабо. Како врвот во кариерата да му прошол , па сега старее и паѓа во форма. Нема смисла ама по се изгледа така е.
Посебно втората асистенцијаEPa brat treba da go pratis poveke Atletico pa ke vidis dal e dobar.
Bas e super igrac,ne samo za vo Chelsea za sekade.
Gledase finaleto so FUlham?
Koj mu asistirase dvapati na Forlan?Aguero..
Сеа коа ќе дојде има лом да прават! :zlo: Chelsea ForeverДа.
Ама штом го бараат челниците на Челзи не е залудно,така да..
Штета за Балак,последно светско му е ова...Балак го пропушта светското првенство.
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2053840,00.html