Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега на скајспортс читам една глупост како Челзи сега требало да бара само како да ја освои ЛШ.
И тука морам да го искористам Мурињо со една негова реченица ко што тој не искористи нас и нашата трагедија од лани против Барселона и ни ги отвори старите рани, имено реченицата беше вака некако: За Интер финалето во Мадрид е сон, за Барселона е опсесија. Реченцава е премногу јасна, концизна за да треба дополнително комтирање.

Чудни се овие.....медиумиве.... :kesa:

Анелка ќе продолжи, Џо не, за Балак не знам.

А Калу догодина е првотимец, баталете Кур или Фернандиња или не знам кој трет. :toe:

article-1278859-099B3E40000005DC-490_468x286.jpg

Чекам клип да слушнам шо запеал....
некоја од битлси или од елвис присли ,на едно интервју разбрав дека тие му се најомилени музичари,

Со големо задоцнување ( не сум се ставил на форумов :) ) ви ја честитам титулата во Премиер лигата, сосема заслужено... :smir:

Ах, малку фатиле од дебелиов....

--- надополнето ---

--- надополнето ---

:icon_bigg

не знам дали сте ја слушале или не, ама песнава е партали!

Добро би било да го земеме Робињо,гледам Манчини не го сакал во Сити :nesvest:

Kopileto sto ne odbi pred dve godini ne ni treba sega..se gleda deka e platenik i deka ne e za golem klub.

Голот на Ешли со Сандерленд е страшен, но според мене овој требаше да биде прогласен за најубав за оваа сезона:

1:14

Има некој линк од каде да симнам преглед на цела сезона,каде се даваат најдобри голови и сл. или уште не е излезен ?

Анчелоти очигледно многу се приврза за тимов,ептен го сака.По само една сезона направи успех,браво.

Честито двојна круна.:vozbud:

Сега останува да донесеме добри засилувања за следната сезона да освоиме тројна.

Агуеро,Рибери,Пато,Торес...тоа се можните засилувања ова лето.Нормално и Белети,Фереира,Хиларио и Деко,аут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom