Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Може да останат, како замена (Балак и Анелка). Балак е златен играч, не знам како може да сакате да си оди. Немаме таков играч со искуство во копачење :-

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Честито титула дечки :smir:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
И уште да ви пишам дека за вас ќе навивам во ФА Купот,во финалето :).. Не лижам гз,туку мислам дека ако некоја екипа освои двојна круна во Англија,во Комјунити Шилд игра со вториот од ПЛ.. Ако е со финалистот од купот,тогаш ќе сум за Портсмут,оти неам никаква корист ако освои Челзи,нели? :):):)

А за тоа Челзи,Челзи да се пеело на ОТ,не знам..не забележив јас :)

The Clubs eligible to play in the Match shall be the current holders of The Football Association Challenge Cup and the previous season’s champion Club of The Football Association Premier League. If the said champion Club is also the current holder of The Football Association Challenge Cup, the previous season’s runners-up to the said champion Club or such other Clubs as The Association may decide.

Ова го најдов во правилникот на FA. Само не ми е јасно на кој runner-up се мисли, веројатно на тој од првенството, а не на финалистот во купот... што значи дека си во право. Под претпоставка дека Челзи ќе го освои купот, наредното дерби Челзи- Манчестер Ј. ќе биде во Комјунити една недела пред почетокот на сезоната...некаде почеток на Август веројатно.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610

Капитенот ни на журкањето не се одвојува од медалот :vozbud:
Ешли се враќа целиот "искривен", бог знае со што е исповрзан на фармерките

Фереира со г-ѓата = дефиниција за кроткост :)

Само Ешли без жена.........

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Лампард со јамболиче, а? :D

За сите играчи ми е мило, ама за Бане највеќе. Не ради тоа што е „наш“, туку ради тоа што за мизерна плата, го остава срцето и душата на терен за Челзи. Знае да го цени она што Челзи му го пружи со трансферот во 2008-ма год...
Го делам истото мислење со тебе.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Што да не, ако се во противнички табор незначи дека не треба да има некое пријателство помеѓу фудбалерите, макар минимално.
Тоа се елитни клубови во Англија и богатите си одат на тие места. А Тери цела вечер не го симнал медалот а? :)

Вчера никој не ми обрна внимание, пак ќе повторам:
Кол, Калу, Анелка, Балак, ги сакам и догодина во составот!

Според мене Балак од старите е за да остане играч со таков менталитет, дрскост, борбеност....... заслужува според мене да се пензионира во Челзи, Кол и Калу се најкреативните играчи од сите што ги имаме вклучувајќи го и Малуда па се сложувам и за нив, за Анелка некако може да се подзамислам, бидејќи се некако како да му фали последното...мислам на последниот потег што треба да го направи, дали да упати шут или уште еден дриблинг или пак да додади ....(што не е случај во сите ситуации)

--- надополнето ---

Го делам истото мислење со тебе.

Се гледаше и по радоста. После свирежот на судијата тој од клупа скокна со знамето на Србија и заедно со Матиќ се радуваа.....Се знае какви се балканците дека душата ја оставаат на терен.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Sum sonuval deka sme go barale Modric..otvoram rumour mill na stranata od chelsea i gleam 20 milioni nudime za nego..
Ja sakam da dojde,godinava e glaven igrac vo totenhem

Ф

Фил Ајви

Гостин
Mak. Tigar напиша:
Пато потврдува дека 100% останува во Милан линк

Анчелоти изјавил на Милан каналот дека не ги бара Т. Силва и Пато оти Милан му доставиле на знаење дека тие се иднината на овој клуб и Карло ќе го почитувал ова линк
:helou:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Момци ај честито титула мислам дека ако со овој тренер(миланова школа) не земете титула ондак незнам дали со друг би земале.
П.с.Шала на страна стварно си ја заслуживте титулата

Член од
8 февруари 2009
Мислења
21
Поени од реакции
5
Честито титула момци.. навистина заслужено ја освоивте

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Покрај Ешли Кол, Џон Тери и Франк Лампард повикан во составот на Англија е и Џо Кол..... :vozbud::vozbud::vozbud:

Според мене ова е добра вест бидејќи заслужува да биде во составот на Англија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom