Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Како прво, една корекција, 4 натпревари до крај...

Инаку, видовме дека Тотенем може да изигра добар натпревар. Ако ние загубиме, а Манчестер тепа со Сити, е ондак ќе биде лошо...
Тотенхем не изигра ама ич добар натпревар.Вие ги немате Сивестре и Алумниа у тим.:pos2:
Ја ке си ја лупнам сигнл двојче.
Честитки титула,иако и пред некој ден напоменив дека тешко да кикснете 2,а не сеа 3.Толку од нас сезонава,ајде следната ке ве мачкаме.:)
Спортски поздрав.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Следното коло може да биде решавачко. Може Челзи да се искачи најблиску до титулата , или може се да отиде во обратен правец. Може и да остане исто , ама нема.

Титулата ја земаме по натпреварот со Стоук.:wink:

F

fantomX

Гостин
Сега пак ќе следува една мудрост од Фергусон и(ли) Венгер - како готово е, Челзи нема шанси за кикс; со цел опуштање кај Челзи и мотивација кај противниците да докажат дека се способни да „направат“ кикс за Челзи.

Според тоа, очекувам само Карло Анчелоти да продолжи со „натпревар по натпревар“-принципот и играчите да го следаат тоа. И тоа е тоа. :toe:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
сега мораме да бидеме максимално подготвени за против тотенхем,најдобро можно сценарио за во викендот ни е осигурана титула,но сепак очекувам од фудбалерите да изиграат машки и со стил да освоиме тие големи 3 бода,евентуална победа против тотенхем ќе биде огромен плус за нас:salut:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Во најдобар можен случај (но многу нереален), фановите на Ливерпул конечно ќе видат титула во ПЛ. Тоа значи, Победа на Челзи против Тотенхем и победа на Сити над Манчестер. (Скоро) невозможно е да се оствари ова.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Во најдобар можен случај (но многу нереален), фановите на Ливерпул конечно ќе видат титула во ПЛ. Тоа значи, Победа на Челзи против Тотенхем и победа на Сити над Манчестер. (Скоро) невозможно е да се оствари ова.
ако не игра руни можат да го папаат јунајтед:baeh:
најважно е пак ќе пишам ние да изиграме топ против тотнем и да имаме 3 бода во џебот, па јунајтед нека му ја мисли

Како тоа фановите на Ливерпул ќе видат титула?
мисли ако ние го креваме пехарот сред енфилд ама мислам дека е невозможно:salut:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Победа против Тотенхем и се е решено....:champion:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Како тоа фановите на Ливерпул ќе видат титула?
Тоа значи дека ако тепаме со Тотенхем, а Манчестер изгубат, ќе бидеме на 7+. Ако извлечеме најмалку реми со Стоук, титулата ја славиме на Енфилд (што патем беше проценка на fantomX негде во првата половина на првенствово).

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Новиот дрес ни е за никаде... барем според мене, а женско сум, и имам колку толку осет за таквите ствари. Аиии...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Како прво, една корекција, 4 натпревари до крај...

Инаку, видовме дека Тотенем може да изигра добар натпревар. Ако ние загубиме, а Манчестер тепа со Сити, е ондак ќе биде лошо...
Знам дека се четири и вие треба сите тие четири да ги изгубите за да ве стигниме ? Дури и мене ми е смешно ова...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Опуштете се малце, многу сте плашливи....

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
Знам дека се четири и вие треба сите тие четири да ги изгубите за да ве стигниме ? Дури и мене ми е смешно ова...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Опуштете се малце, многу сте плашливи....
Сега откако изгуби арсенал јас сум опуштен вкрај..
Не верувам дека манчестер ќе може да извади нешто од сити така да и да кикснеме и против ливерпул и против тоттенхем титулата е наша.

поздрав.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Новиот дрес ни е за никаде... барем според мене, а женско сум, и имам колку толку осет за таквите ствари. Аиии...
Ja увек сум викал женските немаат вкус.Дресот е атомска бомба уште да пишува Made in China ќе биде лом тотална распордажба :).

В

Вори

Гостин
Дресот и мене не ми се свиѓа,како тој пред две сезони е.Само во крагњите има разлика.
Мене подобар ми е овој стопати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom