Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како прво, една корекција, 4 натпревари до крај...

Инаку, видовме дека Тотенем може да изигра добар натпревар. Ако ние загубиме, а Манчестер тепа со Сити, е ондак ќе биде лошо...
Тотенхем не изигра ама ич добар натпревар.Вие ги немате Сивестре и Алумниа у тим.:pos2:
Ја ке си ја лупнам сигнл двојче.
Честитки титула,иако и пред некој ден напоменив дека тешко да кикснете 2,а не сеа 3.Толку од нас сезонава,ајде следната ке ве мачкаме.:)
Спортски поздрав.

Следното коло може да биде решавачко. Може Челзи да се искачи најблиску до титулата , или може се да отиде во обратен правец. Може и да остане исто , ама нема.

Титулата ја земаме по натпреварот со Стоук.:wink:

Сега пак ќе следува една мудрост од Фергусон и(ли) Венгер - како готово е, Челзи нема шанси за кикс; со цел опуштање кај Челзи и мотивација кај противниците да докажат дека се способни да „направат“ кикс за Челзи.

Според тоа, очекувам само Карло Анчелоти да продолжи со „натпревар по натпревар“-принципот и играчите да го следаат тоа. И тоа е тоа. :toe:

сега мораме да бидеме максимално подготвени за против тотенхем,најдобро можно сценарио за во викендот ни е осигурана титула,но сепак очекувам од фудбалерите да изиграат машки и со стил да освоиме тие големи 3 бода,евентуална победа против тотенхем ќе биде огромен плус за нас:salut:

Во најдобар можен случај (но многу нереален), фановите на Ливерпул конечно ќе видат титула во ПЛ. Тоа значи, Победа на Челзи против Тотенхем и победа на Сити над Манчестер. (Скоро) невозможно е да се оствари ова.

Во најдобар можен случај (но многу нереален), фановите на Ливерпул конечно ќе видат титула во ПЛ. Тоа значи, Победа на Челзи против Тотенхем и победа на Сити над Манчестер. (Скоро) невозможно е да се оствари ова.
ако не игра руни можат да го папаат јунајтед:baeh:
најважно е пак ќе пишам ние да изиграме топ против тотнем и да имаме 3 бода во џебот, па јунајтед нека му ја мисли

Како тоа фановите на Ливерпул ќе видат титула?

мисли ако ние го креваме пехарот сред енфилд ама мислам дека е невозможно:salut:

Победа против Тотенхем и се е решено....:champion:

Како тоа фановите на Ливерпул ќе видат титула?
Тоа значи дека ако тепаме со Тотенхем, а Манчестер изгубат, ќе бидеме на 7+. Ако извлечеме најмалку реми со Стоук, титулата ја славиме на Енфилд (што патем беше проценка на fantomX негде во првата половина на првенствово).

Новиот дрес ни е за никаде... барем според мене, а женско сум, и имам колку толку осет за таквите ствари. Аиии...

Како прво, една корекција, 4 натпревари до крај...

Инаку, видовме дека Тотенем може да изигра добар натпревар. Ако ние загубиме, а Манчестер тепа со Сити, е ондак ќе биде лошо...

Знам дека се четири и вие треба сите тие четири да ги изгубите за да ве стигниме ? Дури и мене ми е смешно ова...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Опуштете се малце, многу сте плашливи....

Знам дека се четири и вие треба сите тие четири да ги изгубите за да ве стигниме ? Дури и мене ми е смешно ова...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Опуштете се малце, многу сте плашливи....

Сега откако изгуби арсенал јас сум опуштен вкрај..
Не верувам дека манчестер ќе може да извади нешто од сити така да и да кикснеме и против ливерпул и против тоттенхем титулата е наша.

поздрав.

Новиот дрес ни е за никаде... барем според мене, а женско сум, и имам колку толку осет за таквите ствари. Аиии...

Ja увек сум викал женските немаат вкус.Дресот е атомска бомба уште да пишува Made in China ќе биде лом тотална распордажба :).

Дресот и мене не ми се свиѓа,како тој пред две сезони е.Само во крагњите има разлика.
Мене подобар ми е овој стопати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom