Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Значи,ова е чудо...немаме повредени играчи...:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.711
Поени од реакции
43.730
Интересен беше мечот и двата тима изиграа добро, скоро бевме израмнети, мали нијанси го дадоа победникот.. Знаевме да си ги искористиме шансите, а + и ВДС одбрани неколку добри удари.. Тоа е тоа, поздрав до вас се гледаме во Декември...

--- надополнето ---

И фала за честитките :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ZOMG wolverine ? :nestevst:
btw го гледав само првото полувреме и некако одбраната освен бане е многу тапа, тери и кол немаат никаква комуникација меѓу себе, се надевам алекс да се врати во добра форма и да го замени тери на престојните натпревари..... да му текни на тери дека не е недопирлив

В

Вори

Гостин
Некој праша за кого навивам/е.
За Барнли секако..NOT!

Не значи дека ако навивам за Челзи да викам дека се најдобри кога не се,многу реално.
Ситуацијата е таква,кој ја разбира добро,кој не пак добро.

Се повлекувам од фанклубов јас,зошто на другите навивачи им ширам песимизам,и заради мене губи Челзи,нормално!

Барем се надевам дека ќе го земеме Рамирес..во него ќе добиеме ептен добар играч од среден ред кој може да игра секаде на средина,млад и талентиран,налик на Есиен.
То е то.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
ZOMG wolverine ? :nestevst:
btw го гледав само првото полувреме и некако одбраната освен бане е многу тапа, тери и кол немаат никаква комуникација меѓу себе, се надевам алекс да се врати во добра форма и да го замени тери на престојните натпревари..... да му текни на тери дека не е недопирлив
Не го гледав цел натпревар,но Иванович некако ми беше изгубен.
Заспа при постигнувањето на првиот гол.На вториот гол задоцни и он и Тери.А види го и позиционирањето при постигнувањето на третиот гол.:smir:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Сосема очекувано. Сега може да почнеме со ПЛ , каде во најдобар случај ќе се бориме за Лига Европа.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.156
Поени од реакции
8.219
Не го гледав цел натпревар,но Иванович некако ми беше изгубен.
Заспа при постигнувањето на првиот гол.На вториот гол задоцни и он и Тери.А види го и позиционирањето при постигнувањето на третиот гол.:smir:
Кога не си го гледал не треба ни да коментираш немозе цело време он да спасува најдобар беше во одбрана...Ова е и добро што изгубивме барем ке му текне на тој роман да го одврзе кесето...најлош Лампард ...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Калу на трансфер листа јас сакам...... Најслаб играч според мене

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.037
Поени од реакции
2.126
Мислам дека Анчелоти требаше порано да го става Стариџ во игра...многу ме изненади ....Лампард го немаше никаде ..Одбраната тапа...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Глејте рецка :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Кога не си го гледал не треба ни да коментираш немозе цело време он да спасува најдобар беше во одбрана...Ова е и добро што изгубивме барем ке му текне на тој роман да го одврзе кесето...најлош Лампард ...
Неможеш да кажеш дека бил најдобар кога има вина(дикретно и индиректно) за трите примени гола.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Извинете за офтопиков, можи имате постирано предходно, но на некоја трач страна прочитав дека Деко потпишал за Флуминесе.... Дали е вистина или....само шпекулација ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom