Волкот може уште многу да напредува, само да кренат повредите раце од него. И тогаш тие 12м фунти ќе се исплатат и тоа како.
Фантоме, не да продолжат договор па да го продават за 1 недела. Во јануари да им продолжеа договорите, ич да не е сега ќе собравме пари за Бенајун и малиов (од Кол и Балак)
Волкот ја мислев дека ќе биди најјак играч во светов досега, ама не бил толку талентиран ко шо мислев. Обичен англиски тркач испадна.
Ако продолжуваш договор на некого, за наредни 3 години на пример, тоа значи дека го планираш во екипата за тие три години и не мислиш да го продаваш. Барем не одма.
Особено за играчи во салам зрели години ко Џо Кол и Балак.
Во јануари и двајцата се праеа курнази, особено Џо Кол. А веќе во фебруари, по срамниот дебакл од Интер, ѓомити на Абрамович му скиснало толку шо прекинал секакви преговори до крај на сезона. И јас го разбирам. Криво ми е за Балак, ама јебига.
Ма нема шанси... :tv:
http://blog.taragana.com/sports/2010/07/08/john-terrys-mistress-vanessa-perroncel-insists-shes-no-gold-digger-118985/
Самиот наслов нема никаква врска со напишаното, ко СпортВчера да го пишувале. :tv:
ОФИЦИЈАЛНО: Македонскиот Фан Клуб е и официјално прифатен како Официјален поддржувачки клуб на Челзи.
Епа ајде со среќа нека ни е.... www.chelseafc.mk
:pehar::pehar::pehar:
Аирлија.
Грешка си. Бенајун е веќе проверен играч во ПЛ, додека пак Хернанедз првпат ќе заигра па ќе го видиме што може, а Смалинг ми нема оставено некој впечаток сега за сега...другите стандард, само година дена постари...ако мислиш дека старците се појаки од челзи, се лажеш, може Руни, Нани, Видиќ да се издвојат, се друго е просечно : )
Како и да е, ако не ни се појачаат екипите, Сити ќе гази, племе им ебам...
Работите се многу едноставни.
Бодови: 86 - 85.
Разлика во играчи:
Челзи без квалитетни замени ко Балак, Џо Кол, Белети, и веројатно најголемата штета заедно со Балак - Деко. Нов е Бенајун, ќе оставам секој како сака нека суди за него.
Млади играчи од тип на Матич и Стуриџ и слични, од кои само Стуриџ осети игра минатава сезона. И тоа во Ф.А. Куп против Ватфорд и Кардиф и Престон....море и најдобар стрелец на Челзи во Ф.А Купот беше. :kesa:
Манчестер Јунајтед ги пушти дебилниот „голман“ Фостер и Тошич. Двајца нималку корисни минатава сезона. Ги донесе Смалинг (кој не ме бендисал нешто посебно искрено, освен шо си даде автогол на Стемфорд Бриџ) и Ернандез (безобразен , брз, пргав шпиц - има потенцијал).
Младите играчи каде-каде се понапред од тие на Челзи.
-> Не знам дали се далеку или блиску, но Манчестер Јунајтед е чекор пред сите останати за титулата во Премиер Лига за следнава сезона, момантално ко шо стојат работите.
ЛШ е дуга тема, која од ден на ден станува се поболна за премиерлиграшите. Ако некој не сака да го гледа тоа, негов проблем.
Сити, па не знам дали ќе гази, ама во секој случај, и јас племе им ебам... :icon_mrgr
Заебавајте се со Сити, на сите ќе ви се смеам во мај
За плачење е, не е за смеење.
Да гледаме озбилно Јунајтед,Челзи,Арсенал и Тотенхем имаат подобри тимови од Сити
Сити нема тим. Но има играчи кои ако станат тим, ко шо реков, за плачење е работата.
20 милиони фунти е навреда за Челзи и за Дидие Дрогба. Кога Смалинг е 10 милиони фунти, Туре е 35 милиони фунти, Кака беше преку 50, Роналдо 80......Дрогба комотно вреди 40 милиони фунти. Да имаше 28 на пример, место 32 години; ќе вредеше 60 милиони фунти.