Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
“Гледам каков успех имаше Михаел Балак во Челзи и квалитетот на играчите со кои играше, па привлечноста станува уште поочигледна.”
Ветува потегов..:)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Трансферот на зелкава,ќе биде најверојатно официјализиран некаде навечер.Па нека е за убаво!
Додека Сити ги купува Туре и Силва,и сигурно уште некој добар играч,Реал го зема Ди Мариа,веројатно и Маикон,Барселона ги зема Виља и Фабрегас(после светсково),Јувентус се засилува со солидни играчи од итаљанска лига,Интер кај и да е ќе го зајакне веќе јакиот тим,Арсенал го зеде Шамак...само ние и Манчестер се задоволуваме со Чикарито и со Бенајун.
Ај барем овој првиов е млад,и ваљда ќе биде добар,ама овој црепов 30 годишен...ноу комент.:tapp:

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=1444d0d7-7b93-4a1e-9834-d8ecc8d611ea&ln=3&typeBack=default

Сам се нуди чоекот,овие спијат..
Како ќе им конкурираме во ЛШ...:raz:

В

Вори

Гостин
Брат ова сега и никад више да го речеш.

------Бенајун------------Калу------------------Малуда-------
--------------------------Дрогба---------------------------

Види кој напад имаме(освен Дрогба),кои крила..
Во позадина Есиен(ако некогаш биде фит),Микел(ако некогаш не добие црвен картон) и Лампард(32 години веќе има чоекот,истрошен до немајкаде,ама се надевам на барем уште една добра сезона за него).

Со Бенајун до Вембли!Ајде оптимисти малце..

Член од
31 март 2008
Мислења
2.607
Поени од реакции
1.942
јас сакам луис назарио да лима РОНАЛДО да оди на подмладување и после да дојде во челзи. друг играч не сакам. скромен сум

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Подобро Роналдо отколку овој цреп.:toe:

В

Вори

Гостин
Сега и официјално,нека е за убаво.

Петар,уште еднаш да дојдеш во фанклуб и да збориш лошо за наш играч,тешко тебе.
Ако е тој цреп,Бускетс е камен.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Па цреп е, нека ме демантира!

И ај нека е со среќа, шо да кажам.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Признавaм дека и Бускетс е камен али овој е бетер.:pipi:

F

fantomX

Гостин
Иначе за Луиз....на кој кур ќе игра во Челзи?Наместо кого се прашувам?И од каде тоа дека Луиз е добар играч?
Е добар е де, шо, само не толку за Челзи да влегува во „наддавачка војна“ која однапред е изгубена.

И јас исто, па шо?
И тоа ова е човекот кој можеше да „влечи“ со опоравување од повредата, но брзаше само за да ја претставува истата таа Англија на СП, Англија која очигледно го мрази само оти е глуп.
Па јебига, не е само тој глуп на светов! :toe:

сум забележал овде на вашиот фан-клуб дека кога правите муабет за низок , брз напагач , цело време никој не ви чини . зборуваме за агуеро и суарез ( барем за овие има шпекулации де ) . и згора ги навредувате . жити се, кој е подобар од овие ( од овој вид на конституција ) . да не го сакате марадона . :) . ако земете еден од овие двајца, капата на страна , и уживајте во головите .
Кур Агуеро секогаш е напаѓан од нефудбалски причини, фудбалските никогаш не се реално коментирани пошто нефудбалските се доволно силни за фудбалските да не бидат воопшто коментирани се додека тој еден ден нели, не би потпишал за Челзи.
Суарез не знам да бил салам коментиран овде, ама со моменталните финансиски прилики, на Челзи му треба врвна воена тактика за да го земи за 25 милиони максимум, пошто моментално клубот НЕМА повеќе пари од тоа.
Освен ако Торес не е достапен за преселба, па тогаш мислам дека Абрамович би потпишал пак да „зајмува“ на Челзи.

Ќе почекаме, ќе почекаме. Пошто има квалитетни фудбалери и сите не можат да заминат во Сити. Целите на Реал и Барселона се надвор од дофатот на Челзи, и уште останува да докупи Сити, па да видиме каква е состојбата новонастаната. :toe:

И немојте Јосе цреп да ми го викате, капитен на Израел е попатно, следен можи да е Срна. Како капитен, исто.

За многу (три) години да е Јосе! Напред до Вембли со него, уште на 8 август за Комјунити! :tv:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Признавaм дека и Бускетс е камен али овој е бетер.:pipi:
Добро ај не ни ги прави јајцата цитрони,ако имаш нешто да кажеш,кажи,ако не бриши од тука..

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Бенајун и официјално во Челзи...цццц:tapp:

dR3

Член од
9 септември 2009