Иначе за Луиз....на кој кур ќе игра во Челзи?Наместо кого се прашувам?И од каде тоа дека Луиз е добар играч?
Е добар е де, шо, само не толку за Челзи да влегува во „наддавачка војна“ која однапред е изгубена.
И јас исто, па шо?
И тоа ова е човекот кој можеше да „влечи“ со опоравување од повредата, но брзаше само за да ја претставува истата таа Англија на СП, Англија која очигледно го мрази само оти е глуп.
Па јебига, не е само тој глуп на светов!
сум забележал овде на вашиот фан-клуб дека кога правите муабет за низок , брз напагач , цело време никој не ви чини . зборуваме за агуеро и суарез ( барем за овие има шпекулации де ) . и згора ги навредувате . жити се, кој е подобар од овие ( од овој вид на конституција ) . да не го сакате марадона .

. ако земете еден од овие двајца, капата на страна , и уживајте во головите .
Кур Агуеро секогаш е напаѓан од нефудбалски причини, фудбалските никогаш не се реално коментирани пошто нефудбалските се доволно силни за фудбалските да не бидат воопшто коментирани се додека тој еден ден нели, не би потпишал за Челзи.
Суарез не знам да бил салам коментиран овде, ама со моменталните финансиски прилики, на Челзи му треба врвна воена тактика за да го земи за 25 милиони максимум, пошто моментално клубот НЕМА повеќе пари од тоа.
Освен ако Торес не е достапен за преселба, па тогаш мислам дека Абрамович би потпишал пак да „зајмува“ на Челзи.
Ќе почекаме, ќе почекаме. Пошто има квалитетни фудбалери и сите не можат да заминат во Сити. Целите на Реал и Барселона се надвор од дофатот на Челзи, и уште останува да докупи Сити, па да видиме каква е состојбата новонастаната.
И немојте Јосе цреп да ми го викате, капитен на Израел е попатно, следен можи да е Срна. Како капитен, исто.
За многу (три) години да е Јосе! Напред до Вембли со него, уште на 8 август за Комјунити! :tv: