Ја уште саа ак сакаш, оште ка не се засилени и Челзи и Јунајтед, да не ги сметаме Бенајун и Чичарито Кладам ти се на шо сакаш оти Сити ќе биде и зад Јунајтед и зад Челзи.Кога сакаш
По која логика дозволија да заминат Деко,Балак,Белети,Кол ако нема да се засилуваат ?Претходните зборови за како според мене ќе се одвива трансфер-пазарот за Челзи понатаму ги дополнувам со следново, преземено од форум за Челзи....
The club doesnt want to spend the money on players. This is the first statement. I feel sorry for Carlo, after what he has achieved he deserves better. He deserves a chance like Jose had here to go out on the market and make a marquee signing.
Таа е вистината, освен можеби, клубот „нема пари“, а не „не сака“. Освен за Торес, не сум сигурен, тогаш мислам дека би можел да се вклучи Абрамович. Челзи како таков, нема пари за големо име.
--- надополнето ---
И уште една битна констатација, од истото место....
He's not a "marquee" signing but still a very good player who is different from the players we already have.
Најди ја темата за кладби и дај линкЈа уште саа ак сакаш, оште ка не се засилени и Челзи и Јунајтед, да не ги сметаме Бенајун и Чичарито Кладам ти се на шо сакаш оти Сити ќе биде и зад Јунајтед и зад Челзи.
Се ќе зависи од него.„Мирор“: Реал со 30 милиони фунти за Ешли Кол
Ако смо голем клуб не треба да га продадемо!!!
http://www.tribalfootball.com/big-money-man-city-target-coentrao-was-chelsea-reject-943741Нека дадат 40 милиони и нека го земат,ако му се оди на нашиов.
Со тие пари Контрао ќе го земеме,и Озил..па сеа што кој ташак.
Па од член де, само шо членот е во право.По која логика дозволија да заминат Деко,Балак,Белети,Кол ако нема да се засилуваат ?
Мислам дека ова е напишано од некој член на форумот а не од клубот.
Едноставно тоа нема никаква логика.
Е.Кол нема да замине барем според мене,Челзи не смее да дозволи да замине затоа што нема кој да игра на таа позиција од како си замина Бриџ.
Ова е најдобро нешто шо сум го прочитал или слушнал или видел после долго време воопшто, многу подобро и од тоа дека Англија била еден од главните фаворити за освојување на Светскиот Куп. :pos2:Честито нов играч!!! Бенајун е многу добар играч и ќе ви биде еден од подобрите...:helou: