Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Манчестер нема да киксне до крај на сезона.Па сега џабе се радувате вие.

И јас лајкит од Нани
Незнам што замараш овде...ајт гитла таму да не ти го гледам суратот:tapp:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ќе биде жестоко до самиот крај, да излезеше х јунајтед, шампиони ќе бевме уште утре:toe:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Тоа е тоа. Гејчестер , цела сезона вака со среќа победува и со пенали , па ова не е ништо ново. Напротив јас и очекував вакво нешто. И тек допрва ќе има пошто на 2 кола до крајот се. Челзи да имаше пола среќа од колку што има Манчестер , сега ќе бефме 15-20 поени пред нив. Ама тоа е.:toe:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Тоа е тоа. Гејчестер , цела сезона вака со среќа победува и со пенали , па ова не е ништо ново. Напротив јас и очекував вакво нешто. И тек допрва ќе има пошто на 2 кола до крајот се. Челзи да имаше пола среќа од колку што има Манчестер , сега ќе бефме 15-20 поени пред нив. Ама тоа е.:toe:
Демек немаше пенали а?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Никој не рече дека немаше пенали.. рекоа дека со пенали тепавте.. Ама победа си е победа, па честито...

Он топик, утре тепаме x]

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
RealMashinennn;3504328]pickite vodat eden nula so gol od penal[/quote] [quote=RealMashinennn напиша:
Челзи нема да го победи заостанатиот натпревар со помпеите.Сигурен сум,дека камења се ептен.
Манчестер победува со ливерпул а челзи кикснува со блекбурн,па видете вие кој заслужува да биде шампион.
:svirka:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Затоа постои продолжение, или ти сакаш продолжение на продолжението, ти го пишав истото и на темата за Јунајтед, тоа што се случува во продолжението ретко кога се надокнадувало, а овој пат судијата мислам дека претера . Али реков, ке се повторам, тоа што го претрпе Арсенал од судијата минатата недела, сега ке си го срка и Хјуз.:tapp:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.448
Стварно бе, како не им е срам веќе 4 сезони со среќа титули да освојуваат?

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Манчестер има среќа, ама Челзи има глупавост.
А глупавоста на Челзи е поголема и од среќата на Јунајтед.

Толку!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Абе незнам што се секирате,освојуваме ПЛ 100%,бидејќи на Ливерпул нема да им игра Торес и плус малу ќе бидат поуморни зашто ќе играат во четврток ЕЛ.
Па така да..не би требало да имаме проблем да ги победиме :)
Само криво ќе ми биде што не ќе можам да ја гледам :(

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе незнам што се секирате,освојуваме ПЛ 100%,бидејќи на Ливерпул нема да им игра Торес и плус малу ќе бидат поуморни зашто ќе играат во четврток ЕЛ.
Па така да..не би требало да имаме проблем да ги победиме :)
Само криво ќе ми биде што не ќе можам да ја гледам :(
Абе и Тотенхем играа без неколку првотимци па ни го пикнаа сосе јајца.
На Ливерпул не им игра Торес, кај нас не играат Есиен, Микел, Босингва, недоволно опоравените Иванович и Кол и полу-повредениот Дрогба. Така да ние сме по оштетени со играчки кадар

Нели гледате дека титулата е завршена работа за нас.

Не успеавме да се оддалечиме кога требаше, сеа у последниве 2 кола, кога Манчестер игра пред нас, и притисокот е врз нас, со овој состав не правиме ништо
:toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
А утре да ги ебеме Стоук ? Што велите ? ::D:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop