Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
И јас лајкит од НаниКинг
О лајкит лајкит
И јас лајкит од НаниКинг
О лајкит лајкит
Незнам што замараш овде...ајт гитла таму да не ти го гледам суратотИ јас лајкит од Нани
Тоа еќе биде жестоко до самиот крај, да излезеше х јунајтед, шампиони ќе бевме уште утре
Демек немаше пенали а?Тоа е тоа. Гејчестер , цела сезона вака со среќа победува и со пенали , па ова не е ништо ново. Напротив јас и очекував вакво нешто. И тек допрва ќе има пошто на 2 кола до крајот се. Челзи да имаше пола среќа од колку што има Манчестер , сега ќе бефме 15-20 поени пред нив. Ама тоа е.
:svirka:RealMashinennn;3504328]pickite vodat eden nula so gol od penal[/quote] [quote=RealMashinennn напиша:Челзи нема да го победи заостанатиот натпревар со помпеите.Сигурен сум,дека камења се ептен.
Манчестер победува со ливерпул а челзи кикснува со блекбурн,па видете вие кој заслужува да биде шампион.
Затоа постои продолжение, или ти сакаш продолжение на продолжението, ти го пишав истото и на темата за Јунајтед, тоа што се случува во продолжението ретко кога се надокнадувало, а овој пат судијата мислам дека претера . Али реков, ке се повторам, тоа што го претрпе Арсенал од судијата минатата недела, сега ке си го срка и Хјуз.
Стварно бе, како не им е срам веќе 4 сезони со среќа титули да освојуваат?Тоа е тоа. Гејчестер , цела сезона вака со среќа победува и со пенали , па ова не е ништо ново. Напротив јас и очекував вакво нешто. И тек допрва ќе има пошто на 2 кола до крајот се. Челзи да имаше пола среќа од колку што има Манчестер , сега ќе бефме 15-20 поени пред нив. Ама тоа е.
3...Од возбуда да не ти беше ова?Стварно бе, како не им е срам веќе 4 сезони со среќа титули да освојуваат?
Манчестер има среќа, ама Челзи има глупавост.Тоа е тоа. Гејчестер , цела сезона вака со среќа победува и со пенали , па ова не е ништо ново. Напротив јас и очекував вакво нешто. И тек допрва ќе има пошто на 2 кола до крајот се. Челзи да имаше пола среќа од колку што има Манчестер , сега ќе бефме 15-20 поени пред нив. Ама тоа е.
Абе и Тотенхем играа без неколку првотимци па ни го пикнаа сосе јајца.Абе незнам што се секирате,освојуваме ПЛ 100%,бидејќи на Ливерпул нема да им игра Торес и плус малу ќе бидат поуморни зашто ќе играат во четврток ЕЛ.
Па така да..не би требало да имаме проблем да ги победиме
Само криво ќе ми биде што не ќе можам да ја гледам