Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчестер нема да киксне до крај на сезона.Па сега џабе се радувате вие.

И јас лајкит од Нани

Незнам што замараш овде...ајт гитла таму да не ти го гледам суратот:tapp:

ќе биде жестоко до самиот крај, да излезеше х јунајтед, шампиони ќе бевме уште утре:toe:

Тоа е тоа. Гејчестер , цела сезона вака со среќа победува и со пенали , па ова не е ништо ново. Напротив јас и очекував вакво нешто. И тек допрва ќе има пошто на 2 кола до крајот се. Челзи да имаше пола среќа од колку што има Манчестер , сега ќе бефме 15-20 поени пред нив. Ама тоа е.:toe:

Тоа е тоа. Гејчестер , цела сезона вака со среќа победува и со пенали , па ова не е ништо ново. Напротив јас и очекував вакво нешто. И тек допрва ќе има пошто на 2 кола до крајот се. Челзи да имаше пола среќа од колку што има Манчестер , сега ќе бефме 15-20 поени пред нив. Ама тоа е.:toe:
Демек немаше пенали а?

Никој не рече дека немаше пенали.. рекоа дека со пенали тепавте.. Ама победа си е победа, па честито...

Он топик, утре тепаме x]

RealMashinennn;3504328]pickite vodat eden nula so gol od penal[/quote] [quote=RealMashinennn напиша:
Челзи нема да го победи заостанатиот натпревар со помпеите.Сигурен сум,дека камења се ептен.
Манчестер победува со ливерпул а челзи кикснува со блекбурн,па видете вие кој заслужува да биде шампион.
:svirka:

Затоа постои продолжение, или ти сакаш продолжение на продолжението, ти го пишав истото и на темата за Јунајтед, тоа што се случува во продолжението ретко кога се надокнадувало, а овој пат судијата мислам дека претера . Али реков, ке се повторам, тоа што го претрпе Арсенал од судијата минатата недела, сега ке си го срка и Хјуз.:tapp:

mysmilie_582.gif

Стварно бе, како не им е срам веќе 4 сезони со среќа титули да освојуваат?

Манчестер има среќа, ама Челзи има глупавост.
А глупавоста на Челзи е поголема и од среќата на Јунајтед.

Толку!

Абе незнам што се секирате,освојуваме ПЛ 100%,бидејќи на Ливерпул нема да им игра Торес и плус малу ќе бидат поуморни зашто ќе играат во четврток ЕЛ.
Па така да..не би требало да имаме проблем да ги победиме :)
Само криво ќе ми биде што не ќе можам да ја гледам :(

Абе незнам што се секирате,освојуваме ПЛ 100%,бидејќи на Ливерпул нема да им игра Торес и плус малу ќе бидат поуморни зашто ќе играат во четврток ЕЛ.
Па така да..не би требало да имаме проблем да ги победиме :)
Само криво ќе ми биде што не ќе можам да ја гледам :(

Абе и Тотенхем играа без неколку првотимци па ни го пикнаа сосе јајца.
На Ливерпул не им игра Торес, кај нас не играат Есиен, Микел, Босингва, недоволно опоравените Иванович и Кол и полу-повредениот Дрогба. Така да ние сме по оштетени со играчки кадар

Нели гледате дека титулата е завршена работа за нас.

Не успеавме да се оддалечиме кога требаше, сеа у последниве 2 кола, кога Манчестер игра пред нас, и притисокот е врз нас, со овој состав не правиме ништо
:toe:

А утре да ги ебеме Стоук ? Што велите ? ::D:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom