Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Го заборајв...

А ти дебели на клупа, изгледај го внимателно противникот еднаш пред да поставиш тактика. Бар еднаш. :jaj:

Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
разочаран сум ама да ви кажам па незнам како не се навикнавте више... со интер кога примивме гол јас бев.... баш онака го иам видено којзнае колку пати тоа... што се однесува до анчелоти треба на научи дека за голови е потребен еден анелка (иако не е у најбоље форма) ама дрогба може да даде гол само покрај анелка, или анелка да дае гол ако дрогба ги навлече (ама треба некој да мисли за тоа) а нашиве гледаат само у саатот полувреме да дојде јеби га да се надеваме дека нема да биде вака на преостанатите 3 натпревари, оваа е отпишана више:tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Интересен и многу возбудлив натпревар....:tv:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Фереира гомно го прават.:toe:
Го посра Бејл.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Најголемиот проблем е што нема мотив кај играчите. Тоа е проблемот на Челзи сезонава, ништо друго.

В

Вори

Гостин
Што е поголем мотив од двојна титула сезонава бе?
Што е?

Има нешто поголемо од тоа?
НЕМА!
ека сите плачат.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мислите дека има шанси за нерешено ? Ја не верувам со ваква скапана игра :tapp:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
8.343
Најголемиот проблем е што нема мотив кај играчите. Тоа е проблемот на Челзи сезонава, ништо друго.
Од Лампард ли сакаш да имаш мотив? Освен Малуда и Алекс ништо не вреди во овие 45 минути изиграни катастрофа...Дрогба аут Анелка ин како и до сеа коа ја грееше клупата каква такви победи имавме...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.952
Поени од реакции
11.789
Се прашувам што се дешава?
Решавачка утакмица за титула,ја изгубивме!
Да им се посерам во преголемите плати што ги земаат.
Мене ми е чудно што челзи играат како без душа...и да изгубат денес, пак ќе се први, со што поголем притисок ќе падне врз манчестер, пак.
Е сега, на челзи ќе им дојде како ум за следните мечови, а манчестер може да се лизне кај сандерленд и ете ви титула, ти кажав јас...
Ако веќе тргне се во обратна насока, да сме живи и здрави...се е можно во фудбал.
поздрав

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Бане ин
Ешли Кол ин

Фереира АУТ
Жирков АУТ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Што е поголем мотив од двојна титула сезонава бе?
Што е?

Има нешто поголемо од тоа?
НЕМА!
Тоа и сакав да го кажам... Како да немаат желба да освојат титула, кога имаат супер можност. Жал ми е за Алекс и Малуда кој колку толку се борат на терен, а другиве си го држат пенисот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom