Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Добро бе заборевте како се мачевме лани со Анелка кога беше повреден Дрогба
Сколари премногу инсистираше на тие ебани крилни играчи, а во моментов, немаме прва класа класични крилни играчи, освен Џо. Сам да дај гол Анелка, не можи.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Немаше пенал над Кин. Не го ни чепна. Можеби имаше над Крауч...
го удри по едната нога и автоматски го сопна, ама судијата беше зад грбот на Карваљо а и Кин делуваше како да глуми пошо падна одкога му избега топката.

Тешко. До тогаш ќе изиграме и со Ливерпул и Манчестер Јунајтед...
Не и невозможно:toe:

Тоа не е правило, ако имаме 10/10 да сме шампиони.

Кога сме кај напаѓачите, единствен играч што ми наликува на Дрогба е Хулк од Порто. Ама ова со забраната за трансфери ќе не убијат.
Пола екипа ни е околу 30години, и следната сезона нема да се во истата форма а мислам и дека ќе се по склони кон повреди.

Единствено надежта ни е во крилата/бековите и во младинците...

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Честито победа со послабиве тимови се мачиме ама со појаките покажуваме зошто сме еден од првите фафорити за пп и на лш :smir:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Не можам да ги гледам головите незнам зошто ама само голот на Дрогба ми го пуштија абе чоков незнам дали е нормален за другите 2 гола ќе си ги гледам на снимката ама само голојте неможам 90 минути снимка да гледам

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Кога сме кај напаѓачите, единствен играч што ми наликува на Дрогба е Хулк од Порто. Ама ова со забраната за трансфери ќе не убијат.
Пола екипа ни е околу 30години, и следната сезона нема да се во истата форма а мислам и дека ќе се по склони кон повреди.

Единствено надежта ни е во крилата/бековите и во младинците...
ја би се надоврзал на болдираново...
не само што е сличен на Дрогба туку мислам дека е поспретен од него подобар дриблер, побрз и има поизработен шут...Можеби еден ден ќе го видиме у нашите редови.... дечкото ВРЕДИ да се купи - здравје за 2 години :)

Не можам да ги гледам головите незнам зошто ама само голот на Дрогба ми го пуштија абе чоков незнам дали е нормален за другите 2 гола ќе си ги гледам на снимката ама само голојте неможам 90 минути снимка да гледам
Имаш да гледаш добра игра 99 минути шо се секираш.... не се само головите :wink:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
работава е шо го знам исходот на утакмицата и нема да ми е интерсно ама пак ќе погледам ама не цели 99 минути

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дечки,поради празникот не бев во можност да го гледам натпреварот.Значи сме ги згазиле.Како што ве читам гледам солидно играле момците.Пу,пу,Дрогба се повредил,некоја информација дали е сериозна повредата ?

То е то,3те бода си ги зедовме,браво за Ешли,Балак и Дроба.Честитки!

:челзијаш2:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Вечер од 12 и 30 ке има снимка?

Статус
Затворена за нови мислења.