Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Со мало задоцнување честито победа:smir:....Ако вака продолжиме да газиме све живо,премиер лига не ни бега.Се сложувам со Давор дека Анчелоти им кажал 2-3 збора после дуелот со порто,и овие ги напуниле гаќите:pos2:...Како и да е 6-та победа од 6 меча:vozbud:ДА СЕ МНОЖАТ:smir:
ПС.некој ако може да ги стави головите ќе биде убаво

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
ај дајте линк со головите пошо не бев во можност да го гледам цел меч и колку шо го гледав голој не паднаа

F

fantomX

Гостин
Немаше пенал над Кин. Не го ни чепна. Можеби имаше над Крауч...
Го чепна, ама Кин е доволно глуп, па падна дури откако ја удри едната нога во другата, а од местото на судијата тоа се виде како тој прво да остана на нозе, па откако Чех го затвори, падна.
Можеше да свири, ама Кин е глуп, и зато немаше пенал.

Убеден бев дека Анчелоти ќе им каже два-три збора после слабата игра со Порто,и знаев дека ќе тепаме..ама не дека олку убедливо.
Со КПР наредна утакмица треба да ги пуштиме младите..Стариџ и Борини во напад..да го испробаме и србинов Матич.
Нема шанси, 90% сум сигурен дека вака играме (освен ако повредите не дозволат)...

--------------Стуриџ-----------Калу----------------
-------------------------Џо-------------------------
----------Жирков------------------Белети-----------
------------------------Оби-------------------------
-----Ешли----Тери--------Иванович----Фереира-----
----------------------Трнбул------------------------

Во некоја комбинација би бил и Хачинсон можеби, Матич на клупа, и за то сум 90% сигурен.

Околу натпреваров, не анализирам ништо, има еден жабарски компир кој е платен за тоа, да анализира, и в лице да им ја „тупни“ снимката на играчите, кој и каде згрешил.
Само, третио гол, на Дрогба, како шо рече англискиот коментатор на чешката Нова Спорт, асистенција, сила, техника, завршница....се во едно!:vozbud:
Молам видео.

П.С. : Борини можи да прерасни во прав стршен ко шо е мал, читав изјава на Дермот Друми (тренер на младинците) околу Борини, за неговата страст, за емоциите со кои го игра фудбалот. Има надеж.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ajde cestito pobeda , stvarno ste zaebani godinava. Ne provociram samo vi navestuvam ( predpostavuvam i samite si znaete ) ke imate golem pad u igrata za vreme na toa Africkiot Kup ( Droga, John Obi , Essien , Malouda , Kalou ) i posle koga ke se vratat ke bidat malce konfuzni , ali ako go izdrzat toj period najverojatno ke osvojat titula .. Ednostavno pesimist sum godinava za Liverpool a Manchester se goveda skapani , koisto nema non-stop da se vadat so pomost na sudiite. Ali daj boze da bide godinava trka megu Chelsea i Liverpool , bi bilo zanimlivo :)
Можно е, ама имаме дотолку соодветни замени и за нив...до тогаш со 100% сигурност ќе бидат фит и Џо и Жирков и нема да се одрази многу тоа на играта :toe: Некои ќе пристигнат и порано од очекуваното пр Микел. Нигерија тешко да стигнат до висок пласман

Еве распоред за наши утакмици од тој период

16 Jan (Home) Chelsea - Sunderland
27 Jan (Home) Chelsea - Birmingham City
30 Jan (Away) Burnley - Chelsea
6 Feb (Home) Chelsea - Arsenal
10 Feb (Away) Everton - Chelsea

Опасно "би требало да биде" со Арсенал и Евертон... ако дотогаш си билдаме вака поенчиња на табелата ќе има место и за калкулантски натпревари - а влијанието од Афричкиот куп на крај нема ни да се осети уопште :smir:

Затоа што увек го плукаш Балак и пола тим. Според мене, Балак е еден од најдобрите играчи што го имаме во моментов. Не игра многу со топка, ама трча многу, покрива простор...
Делам исто мислење :smir:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Честито победа:vozbud::vozbud::vozbud:Дрогба :zver: Мислам дека ке биде прв стрелец оваа година.Супер одигран меч не се каам што сум гледал на стрим барем имаше што да се гледа:челзијаш3: Да се надеваме дека повредата на Дрогба не е посериозна.:челзијаш::челзијаш:

Член од
5 јули 2008
Мислења
416
Поени од реакции
11
Со мало задоцнување честито победа:smir:....Ако вака продолжиме да газиме све живо,премиер лига не ни бега.Се сложувам со Давор дека Анчелоти им кажал 2-3 збора после дуелот со порто,и овие ги напуниле гаќите:pos2:...Како и да е 6-та победа од 6 меча:vozbud:ДА СЕ МНОЖАТ:smir:
ПС.некој ако може да ги стави головите ќе биде убаво

Кој 2-3 збора бе луѓе.Без Дрогба ништо не прајме.Се недевам повредата не е мн сериозна и брзо ќе се врати.Тој беше клучниот човек за победа на сите овие 6 натревари.Ако не дадеше гол, асистенција сигурно ќе имаше.Анелка е дрво недоделкано.И самиот призна дека му е тешко да игра без Дрогба.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Го чепна, ама Кин е доволно глуп, па падна дури откако ја удри едната нога во другата, а од местото на судијата тоа се виде како тој прво да остана на нозе, па откако Чех го затвори, падна.
Можеше да свири, ама Кин е глуп, и зато немаше пенал.

Нема шанси, 90% сум сигурен дека вака играме (освен ако повредите не дозволат)...

--------------Стуриџ-----------Калу----------------
-------------------------Џо-------------------------
----------Жирков------------------Белети-----------
------------------------Оби-------------------------
-----Ешли----Тери--------Иванович----Фереира-----
----------------------Трнбул------------------------

Во некоја комбинација би бил и Хачинсон можеби, Матич на клупа, и за то сум 90% сигурен.

Околу натпреваров, не анализирам ништо, има еден жабарски компир кој е платен за тоа, да анализира, и в лице да им ја „тупни“ снимката на играчите, кој и каде згрешил.
Само, третио гол, на Дрогба, како шо рече англискиот коментатор на чешката Нова Спорт, асистенција, сила, техника, завршница....се во едно!:vozbud:
Молам видео.

П.С. : Борини можи да прерасни во прав стршен ко шо е мал, читав изјава на Дермот Друми (тренер на младинците) околу Борини, за неговата страст, за емоциите со кои го игра фудбалот. Има надеж.
Ретко глуп е.

Него зошто Кол како САМ? Мислам дека нема да се снајде. Од она што го знам за него сака да има простор за трчање, за дриблање, за надмудрување. На средина не би му успеало тоа...

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не е само до Дрогба..
Игра цел тим..од Ешли до Балак.
:smir: Игра, ама на жалост само Дрогба ни е голгетер во моментов. Анелка со тек на време се повеќе ми личи на Пипо.. Ако не даде гол со г’з, нема ни да даде...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
23 септември - Карлинг куп - против КПР дома
26 септември - Премиер лига - против Виган на гости
30 септември - Лига на шампиони - против АПОЕЛ на гости
Мислам дека ке даваат Карлинг Куп на МТВ и МРТ само незнам дали Челзи ке го даваат:vozbud::vozbud:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ако изиграме 10/10 со 30 бода, шампиони сме

F

fantomX

Гостин
Ретко глуп е.

Него зошто Кол како САМ? Мислам дека нема да се снајде. Од она што го знам за него сака да има простор за трчање, за дриблање, за надмудрување. На средина не би му успеало тоа...
Би рекол, неретко. Или тука негде, појќе накај моево.

Кол е добар на мал простор како ниеден од нашите играчи, и затоа ќе биди пробан така. Па, да сме живи и здрави, ќе видиме....

Кој 2-3 збора бе луѓе.Без Дрогба ништо не прајме.Се недевам повредата не е мн сериозна и брзо ќе се врати.Тој беше клучниот човек за победа на сите овие 6 натревари.Ако не дадеше гол, асистенција сигурно ќе имаше.Анелка е дрво недоделкано.И самиот призна дека му е тешко да игра без Дрогба.
Со Дрогба е стварно потешко, не и невозможно. Некни со Порто појќе Есиен „зарибуваше“ со додавања, него шо фалеше Дрогба (иако неговото борење со центархалфивите многу помага за другите играчи).
Со Ливерпул ако не игра ќе е доста лошо, тоа да. Со Виган на пример, не би било трагично и без него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom