Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Озбилно утре очакувам добар натпревар, иако мислам дека Анчелоти ке проба да ја умртви играта и да игра на резултат 0-0 или пак ако се даде еден гол од ваша страна ке игра само на тој да заврши 0-1 ! Но, мислам дека дечките ке бидат мотивирани, и ке бараат победа за РвП кој ке го нема на утрешниот наптревар и вооедно до крајот на сезоната ! Како и да е, нека победи подобриот и посрекниот !

Спортски поздрав !

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Озбилно утре очакувам добар натпревар, иако мислам дека Анчелоти ке проба да ја умртви играта и да игра на резултат 0-0 или пак ако се даде еден гол од ваша страна ке игра само на тој да заврши 0-1 ! Но, мислам дека дечките ке бидат мотивирани, и ке бараат победа за РвП кој ке го нема на утрешниот наптревар и вооедно до крајот на сезоната ! Како и да е, нека победи подобриот и посрекниот !

Спортски поздрав !
Такоџе :smir:

250.000фунти неделно? Абе ај не заебавај!!!

Освен ако дојде за 20м

F

fantomX

Гостин
Дрогба: Да ги добиеме сите натпревари до нашето заминување! (на купот нивни)

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Едвај чекам да почни натпреварот, колку сакам да се повтори резултато од лани :vozbud::vozbud:

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Конечно дојде неделата...
Па, денес очекувам интересен меч и без разлика што играме на гостински терен некако сум многу сигурен дека ќе победиме.
п.с. Анелка ќе постигне гол...:vozbud:

Видете ѓи знамињата на почетокот.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
рибери мн се повредува, не е за во челзи. агуеро ми стои ко труп.
хулк е добра опција. пато ако можат да го донесат, одлично.

јас иначе би сакал роналдо да дојде во челзи. ама правиот роналдо, не оној плачкото

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Конечно дојде неделата...
Па, денес очекувам интересен меч и без разлика што играме на гостински терен некако сум многу сигурен дека ќе победиме.
п.с. Анелка ќе постигне гол...:vozbud:

Видете ѓи знамињата на почетокот.
Одлично видео, спремни сме за Арсенал :smir:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Спарки!!! :pos2::pos2::pos2:
Хехехехехехе :pos2:

рибери мн се повредува, не е за во челзи. агуеро ми стои ко труп.
хулк е добра опција. пато ако можат да го донесат, одлично.

јас иначе би сакал роналдо да дојде во челзи. ама правиот роналдо, не оној плачкото
И јас од поодамна зборам за Хулк, ама Роналдо не.
Многу го поштуем човекот и еден од најомилените играчи на сите времиња ми е (пошо ко мал навивав за Реал Мадрид) али...не.
Помина неговото време, факт е дека годините кај него го направија своето, а и има проблеми со пекумерна тежина.
Добро му е у Бразил :smir:

Инаку после очекувам победа, можда не убедлива со демолирање на противникот, но рутинска да.

Поздрав. Среќно :helou:

В

Вори

Гостин
Лампард ќе им даде гол..редно е.
И мислам дека ќе извадиме поволен резултат.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
hulk,pato i aguero jas koga bi biral bi biral za hulk a moze i hulk i pato da gi donesat zaedno:)

Член од
5 јули 2008
Мислења
417
Поени од реакции
11
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom