Фан Клуб: Црвена Звезда

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Најинтересно беше шо после дешавката почнаа да урлаат со ''Ми смо цигани, најјачи смо најјачи'' , и скандирање ''Русија, Русија'' . . .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па намерно им викаа на грузијциве, РУСИЈА РУСИЈА :)
А иначе може да ни се случи нешто лошо, па да играме без публика на реваншот со Славија :Ѕ Поради расистичките испади кон нигерот од Динамо...засега нема ништо дај боже да нема ништо и понатаму.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Расистички испади?? Тоа што се спречкаа со Нинков? Од кај па сега расистички испади?

...Mi smo picke najvece... :pos2:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
zdravo zvedasi mozi li da vi se pridruzam vo fuanov ???? i da mi kazite najnovi vesti za slavniot jugoslovesnski tim pozz se nadevam deka ke ja vidime zvezda kade so i e mestoto na vrvot :vozbud::vozbud::vozbud:

theHeartCollect0r

Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10

Мора да сте слушнале за Милојко Пантиќ. Кој цар :) респект.
А-C-A-B, молим те не реплицирај.Знам дека си постручен и поедуциран од Милојко Пантиќ, али ипак, не реплицирај :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А кој е Милојко Пантиќ, кој фактор е во Србија и што ти знаеш за него?- знам дека немаш појма кој е и затоа не губи време барајќи по гугл или други веб страни за да ми докажуваш... некој ти го покажал ова на јутуб и сега ајдеее ќе постираш на форум :jaj:

theHeartCollect0r

Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Tи си правел кругови у песок со г`зот кога ја имам читано за Милојко Пантиќ и кога сум гледал какви коментари вади на икс натпревари.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
А кој е Милојко Пантиќ, кој фактор е во Србија и што ти знаеш за него?- знам дека немаш појма кој е и затоа не губи време барајќи по гугл или други веб страни за да ми докажуваш... некој ти го покажал ова на јутуб и сега ајдеее ќе постираш на форум :jaj:
Зошто некој луѓе се прават , тоа што не се?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема што да се докажува, тоа е вистината. А ако не ти се чита или гледа, немораш ни да влагаш на фан клубов, никој не ве тера.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Dobro bre sto e problem so stokava pred nekoj den ovoj acab kazuva zs se stavalo klip so ukradenite glodarski zastavi ne mu cinelo sega ovoj naleta pa nareduva zs ima klip od Milojko.Izvinite ako ve zdobole porazot od apoel pa sega se custvuva nervoza idite u k...c nemojte ovde da zamarate.Imate svoj fan klub tesete se tamu placete,kukajte,kolnete sega jbg celo leto se kurcite liga sampioni,liga sampioni sega ve bocna malce pa nabieni kompleksi ajde ke solime pamet na drugi sto da pravat mir malce SPUSTETE SE NA ZEMJA.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Зошто некој луѓе се прават , тоа што не се?
Запрашај се самиот себе, па после прашувај други...:toe:

Dobro bre sto e problem so stokava pred nekoj den ovoj acab kazuva zs se stavalo klip so ukradenite glodarski zastavi ne mu cinelo sega ovoj naleta pa nareduva zs ima klip od Milojko.Izvinite ako ve zdobole porazot od apoel pa sega se custvuva nervoza idite u k...c nemojte ovde da zamarate.Imate svoj fan klub tesete se tamu placete,kukajte,kolnete sega jbg celo leto se kurcite liga sampioni,liga sampioni sega ve bocna malce pa nabieni kompleksi ajde ke solime pamet na drugi sto da pravat mir malce SPUSTETE SE NA ZEMJA.

Ова нема никаква врска со тоа јас што го напишав... јас напишав кој е Милојко Пантиќ да ми одговорете, а ти Апоел и кукање, плачење ми збориш... тоа се вика бегање од тема

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Запрашај се самиот себе, па после прашувај други...:toe:
Молам?Па не се правам паметен како тебе, како се да знаеш...Од кај знаеш ти тој колку знае Пантиќ?Влегуваш на НАШ фан клуб и збориш : Што знаеш бе ти за него , сигурно појма немаш ти кажал некој за видеото на Јутуб и ајде, па што се замислуваш ти?:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom