vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
Kastiljov menadžer: "Ma kakva Zvezda"Некој линк од таквите изјави на Кастиљо ?
Ау па ние зажаливме за Кастиљо да му еб*м копиљот глупавKastiljov menadžer: "Ma kakva Zvezda"
Еве за тие што не веруеја дека Кастиљо не ни помислува да се врати у Звезда...
„To je nemoguća misija, kakva Zvezda…Kastiljo će naći klub sledeće nedelje. On se vraća u Evropu, ali ne u Zvezdu“
Mi skisna poveke od vakvi gluposti od ova strana se sto ke napisat se cisti gluposti prodavaat, kupuvaat,suspendiraat aman bre.Ako dojdi dojdi ako ne zdravje igracot e na mesto posle Molina od taa serija na stranci koj izminatite godini pominaa niz redovite na ZVEZDA koj promaseni investicii imase ko ke mi tekni .Taka da sea kolneme,pcueme po igrac koj bar dobro se pokaza sekoj saka da igra vo pogolem tim za pike pari koj bega od to taka da mir malce ne pravete od prdnato tresteno bar vo ovoj slucaj ke vidime sto kao ke bide.Mene me poike zanima ovoj momentalniot tim kao ke se pokaze a sea dali ke dojdi Kastiljo ili Burza ke si otide pa ke dojdi Pejovic ili Vukovic ili dr ke vidime.Kastiljov menadžer: "Ma kakva Zvezda"
Еве за тие што не веруеја дека Кастиљо не ни помислува да се врати у Звезда...
„To je nemoguća misija, kakva Zvezda…Kastiljo će naći klub sledeće nedelje. On se vraća u Evropu, ali ne u Zvezdu“
Некој рече дека Кастиљо не е добар играч? Кастиљо е еден од најдобрите странци што играше у Звезда у последно време, тоа никој не го рече. Туку у оваа ситуација, да се дава толкава плата на играч нема потреба, демек ќе освои Звезда Куп Уефа па...Авал Исах јас ти гарантирам дека ќе биде на негово ниво, ќе видите...http://www.crvenazvezdafk.com/postanite-veliki-prijatelj-za-veliku-zvezdu-2062-c1-content.htm
Eve vo vrska so godisnite karti za koj zboruvas koj se odnesuvaat za malite i sredni pretprijatija sto e novitet i sto e ok bar za mene pa ke vidime na kraj rezultatite kakvi ke se i ishodot od ova akcija.
Mi skisna poveke od vakvi gluposti od ova strana se sto ke napisat se cisti gluposti prodavaat, kupuvaat,suspendiraat aman bre.Ako dojdi dojdi ako ne zdravje igracot e na mesto posle Molina od taa serija na stranci koj izminatite godini pominaa niz redovite na ZVEZDA koj promaseni investicii imase ko ke mi tekni .Taka da sea kolneme,pcueme po igrac koj bar dobro se pokaza sekoj saka da igra vo pogolem tim za pike pari koj bega od to taka da mir malce ne pravete od prdnato tresteno bar vo ovoj slucaj ke vidime sto kao ke bide.Mene me poike zanima ovoj momentalniot tim kao ke se pokaze a sea dali ke dojdi Kastiljo ili Burza ke si otide pa ke dojdi Pejovic ili Vukovic ili dr ke vidime.
Daj boze da bide taka so Isah inaku i da ne dojdi Kastiljo bojle da bide prodaden od to bar ke imame korist paricna normalno,takva bese i izjavata na Adzic.Некој рече дека Кастиљо не е добар играч? Кастиљо е еден од најдобрите странци што играше у Звезда у последно време, тоа никој не го рече. Туку у оваа ситуација, да се дава толкава плата на играч нема потреба, демек ќе освои Звезда Куп Уефа па...Авал Исах јас ти гарантирам дека ќе биде на негово ниво, ќе видите...
дај бе немој да заебаваш...A Cleo se "kleo" da nas je voleo!!
Само ова ќе кажем...не му посакуем да даде гол на Маракана, недај боже. Викам недај боже зошто има разни будале, ќе се пуштат од Север ќе го напраат сол, па после проблеми за Звезда не за друго, за него ич не ми е гајле.
Па најверојатно и Делије кога ги истераа Гробари од Југ беше невозможно, па се случи...Затоа реков, има будали, не сите...ама има поединци што може да влезат на терен. Ова викам у случај да даде гол и да направи некој гест што не треба, ако даде гол треба главата во земја и накај центар...дај бе немој да заебаваш...
така е тоа,ќе рипнеле и ќе го истепаат,ако праиме детски муабет ондак и Гробари ќе улетаат и ќе го одбранат
Има обезбедување,ќе има и појачано поради таа причина така да не се секирај...