Фан Клуб: Црвена Звезда

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Nova brazilska veza – Kadu i Savio

Fudbalski klub Crvena zvezda su u četvrtak 25. juna zvanično pojačali brazilci Kadu i Savio, igrači na poziciji ofanzivnog veziste, odnosno zadnjeg veznog, a koji kao peti i šesti novi igrač dolaze iz crnogorske Zete.
Eduardo de Fiori Mendes Kadu je rođen 31. avgusta 1986. godine u mestu Andradina i visok je 177cm. Nakon odlaska iz Brazila i kluba Porto Alegre, prelazi u Zetu iz Golubovaca, u kojoj za dve sezone beleži 51 nastup i 15 golova.
Savio Oliveira do Vale je rođen 1. novembra 1984. godine u gradu Rio Grande i visok je 191cm. Takođe je iz Porto Alegrea prešao u Zetu, gde je u dve sezone upisao 51 nastup uz 6 pogodaka.
Ivan Adžić, budući sportski direktor, dobro je upoznat sa kvalitetima dvojice Brazilaca, koje je imao prilike da prati dok je bio trener u Crnoj Gori.
„Kadu i Savio su bili vodeći igrači Zete i crnogorske lige i kao takvi, dobro poznati fudbaleri dolaze u Crvenu zvezdu. Savio je igrač koji igra na sredini terena, na poziciji zadnjeg veznog. Radi se o pravom borcu, koji borbenošću, znagom i jakim udarcem pravi razliku na terenu. Kadu je „plej“ igrač, o kojeg se sve dešava i koji pravi višak u igri. Mislim, da je to ono što će Zvezdi u ovoj sezoni biti preko potrebno.
Verujem da smo doveli dva kvalitetna igrača, koje sam tokom boravka u Crnog Gori gledao više puta. Mislim da su to igrači, koji su u ovom trenutku Zvezdi potrebni i koji će donositi prevagu u našu korist“
, istakao je Ivan Adžić.
Kadu kaže da su Savio i on imali priliku još pre dve-tri godine da upoznaju Fabia da Silvu, igrača koji je igrao u Zvezdi, koji im je još tada pričao sve najbolje o Crvenoj zvezdi.
„Prvi utisak o Zvezdi je jako lep i jako dobar. Znam da sam došao u veoma veliki klub, koji ima ogroman stadion. Svi igrači su nas jako lepo prihvatili, kao i stručni štab i svi ljudi u Klubu. Sa svima smo veoma brzo uspostavili jako dobru saradnju, što nas sigurno raduje na samom početku“, kazao je ovom prilikom Eduardo de Fiori Mendes Kadu.
Savio je rekao da su Kadu i on još od vremena igranja u Brazilu, stekli prve informacije o Crvenoj zvezdi, obzirom da im je Zvezdin bivši kapiten Dejan Rambo Petković dobro poznat, kao igrač koji je veliko i poznato ime u brazilskom fudbalu i kojeg smatraju veoma dobrim igračem.
„Pre nego što sam došao, još u Brazilu, znao sam da je Crvena zvezda veliki klub. Sada kada sam ovde, lično sam se i uverio u to već prvih dana. Znam da mi Crvena zvezda pruža šansu da pokažem prave igre. Jedva čekam da obučem Zvezdin crveno-beli dres i da počnem da igram“, istakao je na promociji Savio Oliveira do Valle.

Kadu i Savio su svoje ugovore potpisali na tri godine i oni su overeni u Fudbalskom savezu Beograda, a za petak 27. jun zakazana je još jedna promocija.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Погледнете го клипчето што го има на страната на ЦЗ за Немања Обриќ . Човекот е играчиште нема што :vozbud::vozbud::vozbud:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Милоје расплакао Маракану

Црвена звезда је емоција, Црвена звезда је радост и туга, победа и пораз. Мисли које је толико пута са милионима навијачима делио велики Љуба Тадић своју потврду су још једном добиле и у петак 26. јуна кад је на врата Маракане и нашег трофејног Музеја закуцао Милоје Марковић. Дечак од 12 година из Лозовика код Смедерева.

Сео је наш Звездаш Милоје на аутобус, дошао до Београда, нашао своју Маракану и право код портира са 200 динара у рукама.

"Чико могу ли ја да купим две карте за Музеј и поклоним још сто динара мојој Звезди. Да помогнем. Више немам, али кад будем имао доћи ћу опет", рече дечак тршаве косе, тамних очију и звездашке крви и остави саговорника без речи.

Мук са друге стране и по која суза у оку. Од портира до канцеларија, од канцеларија до руку Звездиног шефа струке Пижона Петровића.

"Дођи да те ја загрлим и пољубим. Кад год хоћеш да дођеш на Маракану да гледаш твоју Звезду. За тебе ћемо и да побеђујемо", рече Владимир Петровић уз видно сузне очи.

Милоје је Маракану напустио са поклонима, црвено-белим наравно, али и пуно утисака из Звездиног музеја где му је о трофејној историји причао наш кустос.
Остали су и његови подаци да на првој следећој европској утакмици буде гост своје Звезде и да она побеђује за њега и све остале који имају ту емоцију за свој клуб.

:cuc:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20

Црвена звезда је емоција, Црвена звезда је радост и туга, победа и пораз. Мисли које је толико пута са милионима навијачима делио велики Љуба Тадић своју потврду су још једном добиле и у петак 26. јуна кад је на врата Маракане и нашег трофејног Музеја закуцао Милоје Марковић. Дечак од 12 година из Лозовика код Смедерева.

Сео је наш Звездаш Милоје на аутобус, дошао до Београда, нашао своју Маракану и право код портира са 200 динара у рукама.

"Чико могу ли ја да купим две карте за Музеј и поклоним још сто динара мојој Звезди. Да помогнем. Више немам, али кад будем имао доћи ћу опет", рече дечак тршаве косе, тамних очију и звездашке крви и остави саговорника без речи.

Мук са друге стране и по која суза у оку. Од портира до канцеларија, од канцеларија до руку Звездиног шефа струке Пижона Петровића.

"Дођи да те ја загрлим и пољубим. Кад год хоћеш да дођеш на Маракану да гледаш твоју Звезду. За тебе ћемо и да побеђујемо", рече Владимир Петровић уз видно сузне очи.

Милоје је Маракану напустио са поклонима, црвено-белим наравно, али и пуно утисака из Звездиног музеја где му је о трофејној историји причао наш кустос.
Остали су и његови подаци да на првој следећој европској утакмици буде гост своје Звезде и да она побеђује за њега и све остале који имају ту емоцију за свој клуб.

Секоја чест за клинецов :aplauz::aplauz::aplauz:. Сабајле го читав инфово на страната на Звезда и стварно се изненадив , Браво дете , така се сака клубот :helou: . Ееееееее камо секој клуб да има вакви навивачи сите ќе бидат Реал МАдрид :toe:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454

Секоја чест за Милоје!!!!

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Ja bi mu dal dozivotna propusnica za natprevarite na zvezda...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Годиште 95-та освоиле титула со победа против Партизан од 3-1 ...
Имало околу 300 навијачи, плус барјаци, конфети, бакљи за славје...

...толку за бакљите кои некои више почнаа да ги сметаат за оружје...:wink:

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=139177

dobro e ova...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Првата прилика за да донирам ќе ја искористам , само чекам да одам во Белград.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Hvala ti Ognjene!

Ognjen Koroman je novi član korejskog Inčona i u naredne dve godine nosiće dres najvećeg i najpoznatijeg kluba u Južnoj Koreji. Igrač koji je crveno-beli dres obukao u januaru 2007. godine je za samo dve godine postao lider na Marakani i ljubimac navijača.
Za Crvenu zvezdu je Koroman odigrao 83 utakmice i postigao 15 golova. U prvenstvu je 69 puta oblačio dres Zvezde i postigao 12 golova, u Kupu ima devet utakmica i jedan pogodak, dok je na evropskim mečevima bio strelac dva puta na 11 nastupa.
Još uvek se pamte njegove partije protiv Bajerna, Rendžersa, Levadije, odnosno protiv „večitog rivala“.
- Crvena zvezda je apsolutni deo mog života, kao što je i moja porodica. To je klub u koji sam stigao još kao pionir sa Pala i u kojem sam tek u zrelim igračkim godinama dobio status prvotimca. Moja radost je tada u januaru 2007. godine bila dečija iskrena, isto kao što sam sada tužan zbog odlaska. Ipak, profesionalizam ne pita za emociju i moj put se nastavlja u Inčonu. Želim da se zahvalim svim saigračima ovim putem na onome što smo jedni drugima dali. Sa terena prelazim na tribine i pred TV ekran kako bih bio navijač moje i vaše Zvezde – rekao je Ognjen Koroman.
Nema sumnje da smo posle Milijaša ostali bez još jednog lidera na terenu, ali i ovim transferom neki novi klinci dobijaju šansu da postanu „prve violine“ nekog novog, šampionskog orkestra.
Sigurno je da će se partije Ognjena Koromana u dresu Crvene zvezde dugo pamtiti. Ognjene, hvala i srećno!

П.С. НАЈДОБРИОТ ИГРАЧ ПОСЛЕДНИВЕ НЕКОЛКУ ГОДИНИ ШТО ГО ИМАЛА ЗВЕЗДА :helou:

Eдна од најдобрите партии на Короман според мене :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нека му е со среќа на Огњен, и нека продолжи како што знае! ХВАЛА ТИ ОГЊЕНЕ!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Фала ти за се Огњене , им остави пример на помладите кој доаѓаат како со срце се игра за овој ГОЛЕМ КЛУБ !

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Среќен роденден Пижоне и - се надевам на подобра Звезда оваа сезона !:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom